Principal Relații Vanessa Marcil

Vanessa Marcil

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Vanessa Marcil AngajatRang 781 114Vârsta 52 de ani Zodiac Balanță Relații 12 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Vanessa Marcil și MC (persoană)MC (persoană) și Vanessa Marcil s-au logodit în aprilie 2015. vizualizați relația

Relații

Vanessa Marcil a fost căsătorită anterior cu Carmine Giovinazzo(2010 - 2013)și Corey Feldman(1989 - 1993).








alison krauss dan tyminski angajat

Vanessa Marcil a fost logodită cu Brian Austin Green(2001 - 2003)și Nathan Fillion(o mie nouă sute nouăzeci și șase).



Vanessa Marcil a avut relații cu Ben Younger(2005), Jeremy Piven(2005), Tyler Christopher(1997 - 1999)și Antonio Sabato Jr.(1989).






Vanessa Marcil a avut întâlniri cu Vince Neil(1992)și Rob Camilletti.



Se zvonește că Vanessa Marcil s-a conectat la 50 Cent.

Despre

Vanessa Marcil este o actriță americană de 52 de ani. Născută Sally Vanessa Ortiz la 15 octombrie 1968 în Indio, California, SUA, este renumită pentru Gina Kinkaid pe Beverly Hills 90210. Zodia ei este Balanță.



Vanessa Marcil a participat la 9 meciuri de pe ecran, inclusiv Antonio Sabato Jr. Spital general (1963), Brian Austin Green în Beverly Hills, 90210 (1990), Casper Van Dien O vară fierbinte (2009), Ingo Rademacher în Spital general (1963)și Jerry O'Connell în Trecând Iordania (2001).

Vanessa Marcil face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori din California și actori de televiziune americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Vanessa Marcil! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
CăsătoritDouă4 ani, 2 luni4 ani, 1 lună4 ani
Angajat38 ani4 ani, 4 luni1 an, 2 luni
Întâlniri42 ani, 3 luni7 luni, 18 zile1 zi
ÎntâlniDouă---
Zvonit1---
Total128 ani1 an, 11 luni1 zi

Detalii

NumeSally
Al doilea prenumeVanessa
Numele de familieMarcil
Nume de fatăOrtiz
Numele complet la naștereSally Vanessa Ortiz
Nume alternativSally Vanessa Ortiz, Vanessa Ortiz, Sally Ortiz, Vanessa Marcil
Vârstă52 de ani
Zi de nastere15 octombrie 1968
Locul naşteriiIndio, California, SUA
Înălţime5 '4' (163 cm)
Greutate117 kg (53 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăOchii ei., Fața ei frumoasă., Corpul ei frumos.
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
ReligieEvreiască
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Indio, Indio, California
UniversitateColegiul Desertului, Palm Desert, California
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaGina Kinkaid pe Beverly Hills 90210
Ani activi1992 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția Paradigm Talent
Aprobarea mărcii1999 - Anunțuri tipărite pentru șampon pentru cap și umeri. (1999), reclama TV pentru șamponul Head and Shoulders (1997), reclama TV pentru California Tourism Commission (2007)
Bust (inci)3. 4
Dimensiunea cupeiB
Talie (inch)24
Șolduri (inci)35
Site-uri oficialewww.vanessamarcil-bb.com/, wikipedia.org, twitter.com/VanessaMarcilM
TatăPete ortiz
MamăPatricia marcil

Vanessa Marcil (mar-SEL; născută Vanessa Sally Ortiz; 15 octombrie 1968) este o actriță americană. Este cunoscută mai ales pentru rolurile sale de televiziune ca Brenda Barrett la General Hospital, Gina Kincaid la Beverly Hills, 90210 și Sam Marquez la Las Vegas.

Mai multe despre Vanessa Marcil Mai puțin despre Vanessa Marcil

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
12MC (persoană)RelaţieMai 2013prezent8 ani
unsprezeceCarmine GiovinazzoCăsătorit2009Februarie 20134 ani
10Ben YoungerRelaţieSeptembrie 2005Decembrie 20053 luni
9Jeremy PivenRelaţie12 februarie 200513 februarie 2005<1 month
8Brian Austin GreenRelaţieMai 1999Martie 20033 ani
7Tyler ChristopherRelaţie1997Aprilie 19992 ani
6Nathan FillionRelaţieMai 1995Iul 19961 an
5Vince NeilÎntâlni19921992-
4Corey FeldmanCăsătoritIanuarie 19891 ianuarie 19934 ani
3Antonio Sabato Jr.Relaţie19891989-
DouăRob CamillettiÎntâlni -
150 centiÎntâlni R -
#12

MC (persoană)

2013

MC (persoană) și Vanessa Marcil s-au angajat în ...[vezi cuplul] Carmine Giovinazzo #unsprezece

Carmine Giovinazzo

2009 - 2013

Carmine Giovinazzo și Vanessa Marcil au fost de ...[vezi cuplul] Ben Younger #10

Ben Younger

2005

Ben Younger și Vanessa Marcil s-au despărțit în D. ...[vezi cuplul] Jeremy Piven #9

Jeremy Piven

2005

Vanessa Marcil și Jeremy Piven s-au despărțit pe ...[vezi cuplul] Brian Austin Green #8

Brian Austin Green

1999 - 2003

Vanessa Marcil și Brian Austin Green se separă ...[vezi cuplul] Tyler Christopher #7

Tyler Christopher

1997 - 1999

Vanessa Marcil și Tyler Christopher se separă ...[vezi cuplul] Nathan Fillion #6

Nathan Fillion

1995 - 1996

Vanessa Marcil și Nathan Fillion s-au despărțit de ...[vezi cuplul] Vince Neil #5

Vince Neil

1992

Vince Neil și Vanessa Marcil sunt separate ...[vezi cuplul] Corey Feldman #4

Corey Feldman

1989 - 1993

Vanessa Marcil și Corey Feldman au divorțat ...[vezi cuplul] Antonio Sabato Jr. #3

Antonio Sabato Jr.

1989

Vanessa Marcil și Antonio Sabato Jr. sunt sep ...[vezi cuplul] Rob Camilletti #Două

Rob Camilletti

Vanessa Marcil și Rob Camilletti erau într-un ...[vezi cuplul] 50 centi #1Zvon

50 centi

50 Cent și Vanessa Marcil sunt separate ...[vezi cuplul] #12

MC (persoană)

2013

MC (persoană) și Vanessa Marcil sunt logodite de 5 ani. Au început să se întâlnească în mai 2013 și, după 1 an, s-au angajat în aprilie 2015.

jasmin st. Claire soț
Relație 8 ani vizualizați relația #unsprezece

Carmine Giovinazzo

2009 - 2013

Carmine Giovinazzo și Vanessa Marcil au fost căsătoriți timp de 2 ani. S-au întâlnit timp de 1 an după ce s-au reunit în 2009 și s-au căsătorit pe 11 iulie 2010. 2 ani mai târziu au divorțat în martie 2013.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă33%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #10

Ben Younger

2005

Ben Younger și Vanessa Marcil au dat din septembrie până în decembrie 2005.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Vârstă33%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #9

Jeremy Piven

2005

Vanessa Marcil și Jeremy Piven au datat între 12 și 13 februarie 2005.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc40%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 70% vizualizați relația #8

Brian Austin Green

1999 - 2003

Vanessa Marcil și Brian Austin Green au fost logodiți timp de 2 ani. Au datat un an după ce s-au reunit în mai 1999. Au fost logodiți în 2001, dar mai târziu s-au despărțit în martie 2003.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 57% Copii 1 copil vizualizați relația #7

Tyler Christopher

1997 - 1999

Vanessa Marcil și Tyler Christopher au datat din 1997 până în aprilie 1999.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația #6

Nathan Fillion

1995 - 1996

Vanessa Marcil și Nathan Fillion au fost logodiți timp de 6 luni. S-au întâlnit timp de 8 luni după ce s-au reunit în mai 1995. Au fost logodiți în 1996, dar mai târziu s-au despărțit în iulie 1996.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #5

Vince Neil

1992

Vince Neil și Vanessa Marcil au avut o întâlnire în 1992.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația #4

Corey Feldman

1989 - 1993

Vanessa Marcil și Corey Feldman au fost căsătoriți timp de 3 ani. S-au întâlnit timp de 7 luni după ce s-au reunit în ianuarie 1989 și s-au căsătorit pe 6 august 1989. 3 ani mai târziu au divorțat pe 1 ianuarie 1993.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 32% vizualizați relația #3

Antonio Sabato Jr.

1989

Vanessa Marcil și Antonio Sabato Jr. datează în 1989.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #Două

Rob Camilletti

Vanessa Marcil a avut o întâlnire cu Rob Camilletti.

shemar moore și shawna gordon
MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Vârstă72%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #1

50 centi

(Zvon)

Se zvonește că 50 Cent s-a legat de Vanessa Marcil.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 49% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Vanessa Marcil52 BalanțăActriţă
american
MC (persoană)-
Carmine Giovinazzo47 FecioaraActor
american
Ben Younger48 BalanțăScenarist
american
Jeremy Piven55 LeuActor
american
Brian Austin Green47 CancerActor
american
Tyler Christopher48 ScorpionulActor
american
Nathan Fillioncincizeci BerbecActor
canadian
Vince Neil60 VărsătorCântăreaţă
american
Corey Feldman49 CancerActor
american
Antonio Sabato Jr.49 peşteActor
american
Rob Camilletti56 LeuActor
american
50 centiPatru cinci CancerRapper
american
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Kassius LijahMasculin30 martie 200219 ani Brian Austin Green

Galerie foto

Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [Statele Unite] (martie 2007) Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [Statele Unite] (martie 2007) Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [Statele Unite] (martie 2007) Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [Statele Unite] (martie 2007) Vanessa Marcil pentru Soap Opera Digest 29 iunie 2010 Vanessa Marcil pentru Soap Opera Digest 29 iunie 2010 Magic Mike XXL (2015) Vanessa Marcil, Maurice Benard - ABC Soaps In Depth Magazine Pictorial [Statele Unite] (25 iulie 2011) Vanessa Marcil - Pictograma revistei ABC Soaps In Depth [Statele Unite] (3 septembrie 2002) Brian Austin Green și Vanessa Marcil Brian Austin Green și Vanessa Marcil Vanessa Marcil

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Secretul tatălui meu vitreg2019TinaFilm
Bad Tutor2018KellyFilm TV
Mama greșită2017KayleneFilm
Mirele convenabil2016Kate LawrenceFilm TV
Queens of Drama2015.Emisiune TV
Momente împrumutate2014ChristineFilm
Eșuat în Paradis2014Tess NelsonFilm TV
Fată americană prinsă pe o telenovelă2013Sarah ForlenzaEmisiune TV
Hawaii Five-02010Dr. Olivia VictorEmisiune TV
Calea Bannen2010MadisonFilm
O vară fierbinte2009Margarita Silva SantosFilm TV
Rujul Jungle2008Josie ScottoEmisiune TV
The Nanny Express2008Kate HewittFilm TV
Las Vegas2003Sam MarquezEmisiune TV
Ceasul furtunii2002Tess WoodwardFilm
Fără urmă2002Kim MarcusEmisiune TV
Trecând Iordania2001Sam MarquezEmisiune TV
Băieții drăguți dorm singur1999ErinFilm
Acest spațiu dintre noi1999Maggie HartyFilm
976-DORINȚĂ1997DanielleScurt-metraj
Piatrao mie nouă sute nouăzeci și șaseCarla pestalozziFilm
Să iubești, să onorezi și să înșelio mie nouă sute nouăzeci și șaseSydney CarpenterFilm TV
Incident mareo mie nouă sute nouăzeci și șaseKerry AndrewsEmisiune TV
Spin Cityo mie nouă sute nouăzeci și șaseKaraEmisiune TV
Spitalul general: Twist of Fateo mie nouă sute nouăzeci și șaseBrenda BarrettFilm TV
NYPD Blue1993Det. Carmen OliveraEmisiune TV
Beverly Hills, 902101990Gina KincaidEmisiune TV
Spital general1963Brenda Barrett, Brenda Barrett CorinthosEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Antonio Sabato, Jr. și Vanessa MarcilAntonio Sabato Jr.
    • Spital general
      1963
    [vizualizare potrivire]
  • Brian Austin Green și Vanessa MarcilBrian Austin Green
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • Casper Van Dien
    • O vară fierbinte
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Ingo Rademacher
    • Spital general
      1963
    [vizualizare potrivire]
  • Jerry O'Connell
    • Trecând Iordania
      2001
    [vizualizare potrivire]
  • Luke Perry și Vanessa MarcilLuke Perry
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • Leland Orser
    • Să iubești, să onorezi și să înșeli
      o mie nouă sute nouăzeci și șase
    [vizualizare potrivire]
  • Vanessa Marcil și Steve BurtonSteve Burton
    • Spital general
      1963
    [vizualizare potrivire]
  • Thomas Gibson
    • Să iubești, să onorezi și să înșeli
      o mie nouă sute nouăzeci și șase
    [vizualizare potrivire]
Mai multe întâlniri Vanessa Marcil pe ecran Mai puține potriviri pe ecran cu Vanessa Marcil





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția