Principal Relații Patsy Kensit

Patsy Kensit

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Patsy Kensit SingurLocul 2111 258Vârstă 53 de ani Zodiac peşte Relații 18 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Patsy Kensit este în prezent single.








Relații

Patsy Kensit a fost căsătorită anterior cu Jeremy Healy(2009 - 2010), Liam Gallagher(1997 - 2000), Jim Kerr(1992 - 1996)și Dan Donovan(1988 - 1991).



Patsy Kensit a avut relații cu Michael Gray (fotbalist)(2014), Killa Kela(2006 - 2007), Leo Gregory (2005 - 2006), Jean-Christophe Novelli(2005), David Walliams(2004), Nick Love(2003), Ally McCoist(2000 - 2001), Eric Clapton(1991), John Taylor(1986), Nick Heyward(1983)și Gary Kemp(1983).






Patsy Kensit a avut întâlniri cu Calum Best(2006), Ryan Giggs(o mie noua sute nouazeci si cinci)și Ian Walker(o mie noua sute nouazeci si cinci).



iubitul Chanel West Coast acum

Despre

Patsy Kensit este o actriță britanică de 53 de ani. Născută Patricia Jude Frances Kensit pe 4 martie 1968 în Hounslow, Londra, Anglia, Marea Britanie, este renumită pentru Absolute Beginners într-o carieră care se întinde pe 1983–1989 și 1983 – prezent (2021). Semnul ei zodiacal este Pești.

Patsy Kensit a participat la 8 meciuri pe ecran, inclusiv Hector Elizondo în Povești din criptă (1989), Kiefer Sutherland în Chicago Joe și Showgirl (1990), Mel Gibson în Arma letală 2 (1989), Michael Biehn în Timebomb (1991)și Dennis Boutsikaris în Dragoste și trădare: povestea Mia Farrow (o mie noua sute nouazeci si cinci).



Patsy Kensit face parte din următoarele liste: modele feminine engleze, cântărețe pop engleze și nașteri din 1968.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Patsy Kensit! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit46 ani, 5 luni4 ani, 9 luni3 ani
Întâlniriunsprezece1 an, 1 lună3 luni, 1 zi1 lună
Întâlni3---
Total186 ani, 5 luni1 an, 2 luni1 lună

Detalii

NumePatsy
Al doilea prenumeJude Francis
Numele de familieKensit
Numele complet la nașterePatricia Jude Frances Kensit
Nume alternativPats, Patricia Jude Frances Kensit, Patsy Kensit
Vârstă53 de ani
Zi de nastere4 martie 1968
Locul naşteriiHounslow, Londra, Anglia, Marea Britanie
Înălţime5 '5½' (166 cm)
Greutate130 kg (59 kg)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalpeşte
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitatebritanic
UniversitateItalia Conti Academy of Theatre Arts
Textul ocupațieiActriță, cântăreață, fotomodel și fostă vedetă pentru copii
OcupaţieActriţă
Revendică faimaÎncepători absolut
Gen muzical (text)Pop
Ani activi1972 – prezent, 1983–1989, 1983 – prezent (2021)
Instrument (text)Vocale
Casa de discuriCBS
Acte asociateA opta minune
Agenție de talente (de exemplu, modelare)United Agents Ltd.
Aprobarea mărcii(1970) Reclama TV pentru Bird's Eye Peas, (1970) Reclama TV pentru Fairy Liquid spălarea lichidului, (1996) Reclama TV pentru berea Millers, (2008) Reclama TV pentru ziarul Daily Mail, (2012) Reclama TV pentru Weight Watchers
Bust (inci)35
Dimensiunea cupeiC
Talie (inch)25
Șolduri (inci)37
Site-uri oficialewww.bbc.co.uk/whodoyouthinkyouare/past-stories/patsy-kensit.shtml, twitter.com/RFTpatsy, www.biography.com/people/patsy-kensit-16730238, www.patsykensit.com/, instagy.com / user / patsykensit, www.rottentomatoes.com/celebrity/patsy_kensit/, www.allmovie.com/artist/patsy-kensit-p97210
TatăJames Henry Kensit (1915–1987)
MamăMargaret Rose Kensit (născută Doohan, 1947–1993)
FrateJamie Kensit
Membru al familieiLennon Francis Gallagher (fiul), James Kerr (fiul)

Patricia Jude Francis Kensit (n. 4 martie 1968) este o actriță, cântăreață, model și fostă vedetă engleză. A fost solistă a trupei Eighth Wonder între 1983 și 1989. Între 2004 și 2006, Kensit a jucat rolul lui Sadie King în telenovela ITV Emmerdale. Ulterior, a interpretat-o ​​pe Faye Morton în drama medicală BBC One Holby City din 2007 până în 2010 și pentru un episod din 2019. Kensit a fost căsătorită cu muzicienii Dan Donovan, Jim Kerr, Liam Gallagher și Jeremy Healy. Este cunoscută mai ales de publicul internațional pentru rolul lui Rika Van Den Haas în Lethal Weapon 2.

Mai multe despre Patsy Kensit Mai puțin despre Patsy Kensit

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
18Michael Gray (fotbalist)Relaţie20142014-
17Jeremy HealyCăsătoritAugust 2007August 20103 ani
16Killa KelaRelaţieIulie 2006August 20071 an
cincisprezeceCalum BestÎntâlni20062006-
14 Leo Gregory RelaţieNoiembrie 2005Ianuarie 20062 luni
13Jean-Christophe NovelliRelaţie20052005-
12David WalliamsRelaţie20042004-
unsprezeceNick LoveRelaţie20032003-
10Aliat McCoistRelaţie200020011 an
9Ryan GiggsÎntâlnio mie noua sute nouazeci si cincio mie noua sute nouazeci si cinci-
8Ian WalkerÎntâlnio mie noua sute nouazeci si cincio mie noua sute nouazeci si cinci-
7Liam GallagherCăsătoritAprilie 199422 septembrie 20006 ani
6Eric ClaptonRelaţie19911991-
5Jim kerrCăsătorit19911 octombrie 19965 ani
4Și DonovanCăsătorit198719914 ani
3John TaylorRelaţieFebruarie 1986Aprilie 19861 lună
DouăNick HeywardRelaţieSeptembrie 1983Octombrie 19831 lună
1Gary KempRelaţieAprilie 1983Iulie 19833 luni
Michael Gray (fotbalist) #18

Michael Gray (fotbalist)

2014

Michael Gray (fotbalist) și Patsy Kensit sunt ...[vezi cuplul] Jeremy Healy #17

Jeremy Healy

2007 - 2010

Jeremy Healy și Patsy Kensit au fost divorțați pentru ...[vezi cuplul] Killa Kela #16

Killa Kela

2006 - 2007

Killa Kela și Patsy Kensit sunt separate ...[vezi cuplul] Calum Best #cincisprezece

Calum Best

2006

Calum Best și Patsy Kensit sunt separate ...[vezi cuplul] Leo Gregory #14

Leo Gregory

2005 - 2006

Leo Gregory și Patsy Kensit s-au despărțit în ianuarie ...[vezi cuplul] Jean-Christophe Novelli #13

Jean-Christophe Novelli

2005

Jean-Christophe Novelli și Patsy Kensit sunt ...[vezi cuplul] David Walliams #12

David Walliams

2004

David Walliams și Patsy Kensit sunt separați ...[vezi cuplul] Nick Love #unsprezece

Nick Love

2003

Nick Love și Patsy Kensit sunt separate ...[vezi cuplul] Aliat McCoist #10

Aliat McCoist

2000 - 2001

Ally McCoist și Patsy Kensit s-au despărțit în 20 ...[vezi cuplul] Ryan Giggs #9

Ryan Giggs

o mie noua sute nouazeci si cinci

Ryan Giggs și Patsy Kensit sunt separați ...[vezi cuplul] Ian Walker #8

Ian Walker

o mie noua sute nouazeci si cinci

Ian Walker și Patsy Kensit sunt separați ...[vezi cuplul] Liam Gallagher #7

Liam Gallagher

1994 - 2000

Patsy Kensit și Liam Gallagher au fost divorțați ...[vezi cuplul] Eric Clapton #6

Eric Clapton

1991

Patsy Kensit și Eric Clapton sunt separați ...[vezi cuplul] Jim kerr #5

Jim kerr

1991 - 1996

Patsy Kensit și Jim Kerr au divorțat la 1s ...[vezi cuplul] Și Donovan #4

Și Donovan

1987 - 1991

Patsy Kensit și Dan Donovan au divorțat în ...[vezi cuplul] John Taylor #3

John Taylor

1986

John Taylor și Patsy Kensit s-au despărțit în 198 ...[vezi cuplul] Nick Heyward #Două

Nick Heyward

1983

Nick Heyward și Patsy Kensit s-au despărțit în 19 ...[vezi cuplul] Gary Kemp #1

Gary Kemp

1983

Patsy Kensit și Gary Kemp s-au despărțit în 1984 ...[vezi cuplul] #18

Michael Gray (fotbalist)

2014

Michael Gray (fotbalist) și Patsy Kensit au dat în 2014.

cati ani are espinoza paz
MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime37%Vârstă69%'> Compatibilitate 37% vizualizați relația #17

Jeremy Healy

2007 - 2010

Jeremy Healy și Patsy Kensit au fost căsătoriți timp de 1 an. S-au întâlnit timp de 1 an după ce s-au reunit în august 2007 și s-au căsătorit pe 18 aprilie 2009. 1 an mai târziu au divorțat în august 2010.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc1%Vârstă69%'> Compatibilitate 18% vizualizați relația #16

Killa Kela

2006 - 2007

Killa Kela și Patsy Kensit au avut o relație din iulie 2006 până în august 2007.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac chinezescdouăzeci%Vârstă1%'> Compatibilitate 5% vizualizați relația #cincisprezece

Calum Best

2006

Calum Best și Patsy Kensit au avut o întâlnire în 2006.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația #14

Leo Gregory

2005 - 2006

Leo Gregory și Patsy Kensit au dat din noiembrie 2005 până în ianuarie 2006.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 44% vizualizați relația #13

Jean-Christophe Novelli

2005

Jean-Christophe Novelli și Patsy Kensit datează în 2005.

arianna huffington bill maher căsătorită
MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Vârstă69%'> Compatibilitate 47% vizualizați relația #12

David Walliams

2004

David Walliams și Patsy Kensit au avut o relație între 2004 și 2004.

MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 32% vizualizați relația #unsprezece

Nick Love

2003

Nick Love și Patsy Kensit au avut o relație între 2003 și 2003.

MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #10

Aliat McCoist

2000 - 2001

Ally McCoist și Patsy Kensit datează din 2000 până în 2001.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația #9

Ryan Giggs

o mie noua sute nouazeci si cinci

Ryan Giggs și Patsy Kensit au avut o întâlnire în 1995.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #8

Ian Walker

o mie noua sute nouazeci si cinci

Ian Walker și Patsy Kensit au avut o întâlnire în 1995.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #7

Liam Gallagher

1994 - 2000

Patsy Kensit și Liam Gallagher au fost căsătoriți timp de 3 ani. S-au întâlnit timp de 3 ani după ce s-au reunit în aprilie 1994 și s-au căsătorit pe 7 aprilie 1997. 3 ani mai târziu au divorțat pe 22 septembrie 2000.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 67% Copii 1 copil vizualizați relația #6

Eric Clapton

1991

Patsy Kensit și Eric Clapton datează în 1991.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #5

Jim kerr

1991 - 1996

Patsy Kensit și Jim Kerr au fost căsătoriți timp de 4 ani. S-au întâlnit 1 an după ce s-au reunit în 1991 și s-au căsătorit pe 3 ianuarie 1992. 4 ani mai târziu au divorțat pe 1 octombrie 1996.

benny andersson și anni-frid lyngstad
Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 81% Copii 1 copil vizualizați relația #4

Și Donovan

1987 - 1991

Patsy Kensit și Dan Donovan au fost căsătoriți timp de 2 ani. S-au întâlnit 1 an după ce s-au reunit în 1987 și s-au căsătorit în mai 1988. 2 ani mai târziu au divorțat în 1991.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc1%Vârstă69%'> Compatibilitate 18% vizualizați relația #3

John Taylor

1986

John Taylor și Patsy Kensit au datat din 1986 până în aprilie 1986.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația #Două

Nick Heyward

1983

Nick Heyward și Patsy Kensit au datat din 1983 până în octombrie 1983.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Vârstă69%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația #1

Gary Kemp

1983

Patsy Kensit și Gary Kemp au dat din 1984 până în iulie 1983.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Patsy Kensit 53 peşteActriţă
britanic
Michael Gray (fotbalist)46 Leu
britanic
Jeremy Healy59 CapricornulDisc jockey
britanic
Killa Kela42 Rapper
britanic
Calum Best40 VărsătorSocialitate
britanic
Leo Gregory 42 ScorpionulActor
britanic
Jean-Christophe Novelli60 peşteŞef
limba franceza
David Walliams49 LeuComic
britanic
Nick Love51 Capricornuldirector
britanic
Aliat McCoist58 BalanțăFotbal
scoţian
Ryan Giggs47 SăgetătorFotbal
Galeză
Ian Walker49 ScorpionulFotbal
britanic
Liam Gallagher48 FecioaraMuzician
Engleză
Eric Clapton76 BerbecMuzician
britanic
Jim kerr61 CancerCântăreaţă
scoţian
Și Donovan58 LeuPianist
britanic
John Taylor60 zodia GemeniMuzician
britanic
Nick Heyward60 TaurulCântăreaţă
britanic
Gary Kemp61 BalanțăMuzician
britanic
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
JamesMasculin29 septembrie 199327 de ani Jim kerr
LennonMasculin13 septembrie 1999în vârstă de 21 de ani Liam Gallagher

Galerie foto

Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei Patsy Kensit - Afară în nordul Londrei

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Renegati2021Judy CarverFilm
Tina și Bobby2017Betty DeanEmisiune TV
Stafidă Agatha2014Emma ComfreyEmisiune TV
Lemon La Vida Loca2012Patsy KensitEmisiune TV
A Bucket o 'French & Saunders2007Roluri diverseEmisiune TV
Jucat2006CindyFilm
Petrecerea copiilor la Palat2006The Great High Witch (Vrăjitoarele)Emisiune TV
O coadă de urs2005Helen HennersonEmisiune TV
Pavilionul2004Clara HuddlestoneFilm
O coadă de Crăciun a ursului2004Helen HennersonFilm TV
Spectacolul de comedie All Star2004Roluri diverseFilm TV
Insula Shelter2003Alexandria 'Alex'Film
Bad Karma2002Agnes, Maureen HatcherFilm
Partea întunecată2002VickiFilm
Unicul și singurul2002SteaFilm
Lucruri din spatele Soarelui2001DeniseFilm
Iubește muzica, iubește să danseze2001Darcy ScottFilm TV
Frecvență ciudată 22001Film TV
Murder in Mind2001Angela StephensonEmisiune TV
Frecvență ciudată2001Emisiune TV
Cel mai bun2000AnnaFilm
Aladdin2000PrinţesăFilm TV
Speedway Junky1999FemeieFilm
Janice Beard1999JuliaFilm
Holby City1999Faye Byrne, Faye MortonEmisiune TV
Bombă umană1998Marcia WellerFilm TV
Ultimul Don II1998Josie CiroliaEmisiune TV
Harul inimii meleo mie nouă sute nouăzeci și șaseCheryl SteedFilm
Îngeri și insecteo mie noua sute nouazeci si cinciEugenia Alabaster AdamsonFilm
Cleptomanieo mie noua sute nouazeci si cinciJulieFilm
La Ora de la miezul nopțiio mie noua sute nouazeci si cinciElizabeth GuinnessFilm TV
Dragoste și trădare: povestea Mia Farrowo mie noua sute nouazeci si cinciMia FarrowFilm TV
Tunel Visiono mie noua sute nouazeci si cinciKelly WheatstoneFilm
Turnul șurubului1994JennyFilm
Căzut în dizgrație1994Lady Deirdre SebrightFilm TV
Recoltă săracă1993Jolene LederFilm
Eclipsă completă1993Casey SpencerFilm TV
Vina pe Bellboy1992Caroline WrightFilm
Beltenebros1991RebecaFilm
Tornada albastră1991IsabellaFilm
Timebomb1991Dr. Anna NolmarFilm
Douăzeci și unu1991KatieFilm
Asta înseamnă că suntem căsătoriți?1991DeenaFilm TV
Punct ochit punct lovit!1990Doamna bolnava în trenFilm
Chicago Joe și Showgirl1990Joyce CookFilm
Skipperul1990A luiFilm
Arma letală 21989Rika Van Den HaasFilm
Povești din criptă1989BridgetEmisiune TV
Un refuz de dezaprobare1988Linda WashbrookFilm
Don Bosco1988liniaFilm
Începători absolut1986SuzetteFilm
Accident1986Charlotte Leith-JonesEmisiune TV
Roland Rat: Seria1986Emisiune TV
Silas Marner1985EppieFilm TV
Fratii Corsici1985Emilie du CaillandFilm TV
Ecranul unu1985Hetty SorrelEmisiune TV
Noaptea Teatrului1985Meadow - menajerăEmisiune TV
Diana1984Diana Gayelorde-SuttonEmisiune TV
Tragedia lui Richard al III-lea1983Lady Margaret PlantagenetFilm TV
Luna1983LunaEmisiune TV
Frost în luna mai1982Nanda GreyEmisiune TV
Schoolgirl Chums1982HilaryFilm TV
Așteptări marinouăsprezece optzeci și unuEstella, Young EstellaEmisiune TV
In carne si oase1980Gwen BrassingtonEmisiune TV
Hannah1980Ruth CorderEmisiune TV
Misterul elevelor dispărute1980MargaretăFilm TV
Strada Hanovra1979Sarah SellingerFilm
Lady Oscar1979Oscar în copilărieFilm
Quincy's Quest1979JenniferFilm
Legenda regelui Arthur1979Morgan le Fay, în copilărieEmisiune TV
Penmarric1979Tânăra MarianaEmisiune TV
Prinț Regent1979Prințesa CharlotteEmisiune TV
Thriller pentru fotolii1978TessaEmisiune TV
Fundatia1977Emma PrinceEmisiune TV
Pasărea Albastră1976MytylFilm
Dickens din Londra1976Georgina HogarthEmisiune TV
Alfie Darling1975PennyFilm
Hennessy1975Angie Hennessy (în rolul Patsy Kensitt)Film
Om în grădina zoologică1975CopilFilm TV
The Great Gatsby1974Pamela BuchananFilm
Aur1974Little Girl at Christmas Party (necreditat)Film
Oamenii lui Churchill1974Copil BrewsterEmisiune TV
Ferma Emmerdale1972Sadie King, Sadie SinclairEmisiune TV
Frații1972Copil micEmisiune TV
Pentru dragostea lui Ada1972Little Girl (necreditat)Film
Jackanory Playhouse1972Prințesa RosannaEmisiune TV
Z Cars1962Joanna PageEmisiune TV
Lumea magică a Disney1954PollyannaEmisiune TV
Pebble & the BoySoniaFilm
InvizibilBarbara GrahamEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...