Principal Relații Quincy Brown

Quincy Brown

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Quincy BrownLocul 791 252Vârsta 29 de ani Zodiac zodia Gemeni Relații 5 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Quincy Brown este probabil singur.








Relații

Quincy Brown a avut relații cu Ryan Irons(2016 - 2017), Kourtney Kardashian(2016), Kelly Osbourne(2014)și Keke Palmer(2013 - 2017).



Quincy Brown a avut o întâlnire cu Amber Rose(2014).






lynn gunn și alexa san roman

Despre

Quincy Brown este un actor american în vârstă de 29 de ani. Născut Quincy Taylor Brown la 4 iunie 1991 în Los Angeles, California, Statele Unite, este renumit pentru Fiul lui P. Diddy într-o carieră care se întinde pe cariera muzicală. Zodia sa este Gemeni.



Quincy Brown a participat la 2 meciuri de pe ecran, inclusiv Keke Palmer Iubire frățească (2015)și Ryan Irons în Stea (2016).

Quincy Brown face parte din următoarele liste: cântăreți pop americani, cântăreți americani bărbați și muzicieni din New York City.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Quincy Brown! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri43 ani, 4 luni1 an2 luni, 1 zi
Întâlni1---
Total53 ani, 4 luni10 luni, 4 zile2 luni, 1 zi

Detalii

NumeQuincy
Al doilea prenumeTaylor
Numele de familieMaro
Numele complet la naștereQuincy Taylor Brown
Nume alternativQuincy Combs, Lil Al B Sigur, Quincy
Vârstă29 de ani
Zi de nastere4 iunie 1991
Locul naşteriiLos Angeles, California, Statele Unite
Înălţime6 '2' (188 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Trăsătură distinctivăPar cret
Semn zodiacalzodia Gemeni
SexualitateDrept
Religiecreştin
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor, model, socialist
OcupaţieActor
Revendică faimaFiul lui P. Diddy
Gen muzical (text)Hip hop, R&B, Pop, Urban, Soul
Ani activi2008 – prezent, carieră muzicală
Instrument (text)Voce, pian
Casa de discuriIndependent, frecvență actuală, fost băiat rău, epic
Acte asociateMontana franceza
Site-uri oficialehttp://planetquincy.com
TatăAlbert Joseph Brown III (Al. B. Sure) (Cântăreț), Sean Combs (Producător) (Tatăl neoficial)
MamăKimberly Porter
FrateJustin Combs (Informal Step Brother), Christian Combs, Albert Brown IV, Devin Brown
SoraChance Combs (sora informală), D'Lila Combs, Jessie Combs, Paige Hurd (God Sister)

Quincy Taylor Brown (n. 4 iunie 1991) este un actor și cântăreț american care cântă sub mononimul Quincy. El a jucat în filmul din 2015 Brotherly Love și a lansat o piesă „Friends First”. Mai recent, el este un regulat în drama muzicală de televiziune Star. Este fiul fostului model Kim Porter și al cântăreței, compozitorului și producătorului de discuri Al B. Sure !.

Mai multe despre Quincy Brown Mai puțin despre Quincy Brown

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Ryan IronsRelaţieNoiembrie 2016Aprilie 20175 luni
4Kourtney KardashianRelaţie R August 2016Noiembrie 20163 luni
3Amber RoseÎntâlniDecembrie 2014Decembrie 2014-
DouăKelly OsbourneRelaţieMai 2014Iulie 20142 luni
1Keke PalmerRelaţieOctombrie 2013Februarie 20173 ani
Ryan Irons #5

Ryan Irons

2016 - 2017

Ryan Irons și Quincy Brown s-au despărțit în aprilie ...[vezi cuplul] Kourtney Kardashian #4Zvon

Kourtney Kardashian

2016

Quincy Brown și Kourtney Kardashian erau rom ...[vezi cuplul] Amber Rose #3

Amber Rose

2014

Quincy Brown și Amber Rose sunt separate ...[vezi cuplul] Kelly Osbourne #Două

Kelly Osbourne

2014

Quincy Brown și Kelly Osbourne s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Keke Palmer #1

Keke Palmer

2013 - 2017

Quincy Brown și Keke Palmer s-au separat în februarie ...[vezi cuplul] #5

Ryan Irons

2016 - 2017

Ryan Irons și Quincy Brown au datat din noiembrie 2016 până în aprilie 2017.

Relație 5 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 66% vizualizați relația #4

Kourtney Kardashian

2016 (Zvon)

Se zvonește că Quincy Brown s-a legat de Kourtney Kardashian în august 2016.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă1%'> Compatibilitate 43% vizualizați relația #3

Amber Rose

2014

Quincy Brown și Amber Rose au avut o întâlnire în decembrie 2014.

pat monahan și ginean rapp
MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 69% vizualizați relația #Două

Kelly Osbourne

2014

Quincy Brown și Kelly Osbourne au datat din mai până în iulie 2014.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc60%Înălţime91%Vârstă1%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #1

Keke Palmer

2013 - 2017

Quincy Brown și Keke Palmer au dat din octombrie 2013 până în februarie 2017.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Quincy Brown29 zodia GemeniActor
american
Ryan Irons26 CapricornulActriţă
american
Kourtney Kardashian42 BerbecReality TV
american
Amber Rose37 BalanțăPersonalitate
american
Kelly Osbourne36 ScorpionulPersonalitate TV
britanic
Keke Palmer27 FecioaraActriţă
american

Galerie foto

Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown Ryan Irons și Quincy Brown

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Cavalerul înainte de Crăciun2019Josh BartonFilm
Calendarul sărbătorilor2018Josh BartonFilm
Stea2016DerekEmisiune TV
Iubire frățească2015Chris CollinsFilm
Stradă2015DanteFilm
Doamne2015JaleelFilm
Havele și cele care nu au2013DaylonEmisiune TV
Noi, partidul2012ReggieFilm
CSI: Investigarea scenei criminalității2000Trey PeachEmisiune TV

Meciuri pe ecran

  • Keke Palmer și Quincy BrownKeke Palmer
    • Iubire frățească
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Ryan Irons și Quincy BrownRyan Irons
    • Stea
      2016
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția