Principal Relații Robert Adamson

Robert Adamson

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Robert Adamson SingurRang 5665 -413Vârsta de 35 de ani Zodiac Cancer Relații 4 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Robert Adamson este în prezent singur.








Relații

Robert Adamson a avut relații cu Linsey Godfrey(2012), Erica Hubbard(2011)și Cait Fairbanks.



Robert Adamson a avut o întâlnire cu Laetitia Casta(2006 - 2011).






Despre

Robert Adamson este un actor american de 35 de ani. Născut Robert Gillespie Adamson IV la 11 iulie 1985 în Salt Lake City, Utah, SUA, este renumit pentru Lincoln Heights, The Young and the Restless. Semnul său zodiacal este Racul.



Robert Adamson a participat la 6 meciuri de pe ecran, inclusiv la Cait Fairbanks Tanar si nelinistit (1973), Jamie Chung în Programul de protecție prințesă (2009), Kelli Goss în Tanar si nelinistit (1973), Sofia Pernas în Tanar si nelinistit (1973)și Tiffany Thornton în Sonny with a Chance: Sonny's Big Break, volumul 1 (2009).

Robert Adamson este membru al următoarelor liste: actori de televiziune americani, nașteri în 1985 și butoane de actor de televiziune.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Robert Adamson! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri310 ani, 4 luni6 ani, 7 luni9 ani, 4 luni
Întâlni15 ani--
Total410 ani, 4 luni6 ani, 2 luni5 ani

Detalii

NumeRobert
Al doilea prenumeGillespie
Numele de familieAdamson
Numele complet la naștereRobert Gillespie Adamson IV
Vârstă35 de ani
Zi de nastere11 iulie 1985
Locul naşteriiSalt Lake City, Utah, SUA
Înălţime5 '11' (180 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalCancer
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaLincoln Heights, The Young and the Restless
Ani activi2005 – prezent
Site-uri oficialewww.bebo.com/dejavu_adamson

Robert Gillespie Adamson IV (n. 11 iulie 1985) este un actor american. A interpretat rolurile lui Phil Sanders în serialele de televiziune Hollywood Heights și Charles Antoni pe Lincoln Heights. A jucat în rolul lui Noah Newman în The Young and the Restless din 2012 până în 2020.

Mai multe despre Robert Adamson Mai puțin despre Robert Adamson

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
4Linsey GodfreyRelaţie20122012-
3Erica HubbardRelaţie20112011-
DouăLaetitia CastaÎntâlni200620115 ani
1Cait FairbanksPe ecran -
Linsey Godfrey #4

Linsey Godfrey

2012

Linsey Godfrey și Robert Adamson sunt separați ...[vezi cuplul] Erica Hubbard #3

Erica Hubbard

2011

Robert Adamson și Erica Hubbard sunt separați ...[vezi cuplul] Laetitia Casta #Două

Laetitia Casta

2006 - 2011

Robert Adamson și Laetitia Casta s-au separat de ...[vezi cuplul] Cait Fairbanks #1

Cait Fairbanks

Cait Fairbanks și Robert Adamson erau într-un ...[vezi cuplul] #4

Linsey Godfrey

2012

Linsey Godfrey și Robert Adamson s-au întâlnit în 2012.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate cincizeci% Copii 1 copil vizualizați relația #3

Erica Hubbard

2011

Robert Adamson și Erica Hubbard s-au întâlnit în 2011.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Vârstă1%'> Compatibilitate douăzeci și unu% vizualizați relația #Două

Laetitia Casta

2006 - 2011

Robert Adamson și Laetitia Casta au avut o întâlnire în 2006.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația #1

Cait Fairbanks

Cait Fairbanks și Robert Adamson au fost într-un meci de pe ecran.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Robert Adamson35 CancerActor
american
Linsey Godfrey32 LeuActriţă
american
Erica Hubbard42 CapricornulActriţă
american
Laetitia Casta43 TaurulModel
limba franceza
Cait Fairbanks27 LeuActriţă
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Aleda SerenFemeie12 iunie 20146 ani Linsey Godfrey

Galerie foto

Robert Adamson Robert Adamson Robert Adamson Robert Adamson Robert Adamson Robert Adamson Robert Adamson Robert Adamson și Tiffany Thornton Robert Adamson Robert Adamson Robert Adamson Robert Adamson

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Cine mă vrea mort?2020CoreyFilm TV
Stumptown2019Jeremy StevensEmisiune TV
All Rise2019Aidan MatthewsEmisiune TV
Asasinii Toporului din Villisca2016Căprioare CalebFilm
Mary + Jane2016ChanningEmisiune TV
Zoey to the Max2015.Deputat DanFilm
Ultima noastră zi de copil2015.Max WalterFilm
Pop Star2013Nick MartinFilm
Hollywood Heights2012Phil SandersEmisiune TV
Capul mașinii2011ShaneFilm
Prankster-ul2010Eric HoodFilm
Devolut2010The RogFilm
Pentru că suntem familie2010RobScurt-metraj
Programul de protecție prințesă2009DonnyFilm TV
Jonas2009BenEmisiune TV
Sonny cu o șansă2009HaydenEmisiune TV
Este complicat2009College Kid la petrecereFilm
În amestec2009CalebFilm TV
Private High Musical2008Trey BeltonFilm
Lincoln Heights2006Charles, Charles AntoniEmisiune TV
Este întotdeauna soare în Philadelphia2005TreyEmisiune TV
Caz rece2003Frank (1995)Emisiune TV
NCIS2003Lucas CraigEmisiune TV
Tanar si nelinistit1973Noah NewmanEmisiune TV
Sărut VeriRickFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Caitlin Elizabeth Baunoch și Robert AdamsonCait Fairbanks
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]
  • Jamie Chung
    • Programul de protecție prințesă
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Robert Adamson și Kelli GossKelli Goss
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]
  • Robert Adamson și Sofia PernasSofia Picioare
    • Tanar si nelinistit
      1973
    [vizualizare potrivire]
  • Robert Adamson și Tiffany ThorntonTiffany Thornton
    • Sonny with a Chance: Sonny's Big Break, volumul 1
      2009
    [Încă +1]
  • Selena Gomez și Robert AdamsonSelena Gomez
    • Programul de protecție prințesă
      2009
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția