Principal Relații Russell Peters

Russell Peters

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Russell Peters ÎntâlniriRang 1299 -219Vârsta de 50 de ani Zodiac Balanță Relații 4 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Russell Peters și Jennifer AndradeJennifer Andrade a început să se întâlnească cu Russell Peters în 2017. vizualizați relația

Relații

Russell Peters a fost căsătorit anterior cu Monica Diaz (fostă soție)(2010 - 2012).








Russell Peters a fost logodit cu Ruzanna Khetchian(2016 - 2017).



Russell Peters a avut relații cu Sunny Leone(2008).






cine este soția lavan davis

Despre

Russell Peters este un comedian canadian în vârstă de 50 de ani. Născut Russell Dominic Peters la 29 septembrie 1970 la Toronto, Ontario, Canada, este renumit pentru Russell Peters: Notorious. Semnul său zodiacal este Balanță.



Russell Peters este membru al următoarelor liste: foști romano-catolici, artiști Warner Records și nașteri din 1970.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Russell Peters! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit12 ani--
Angajat13 luni, 2 zile--
ÎntâlniriDouă3 ani, 4 luni1 an, 8 luni-
Total43 ani, 4 luni1 an, 5 luni3 luni, 2 zile

Detalii

NumeRussell
Numele de familiePeters
Numele complet la naștereRussell Dominic Peters
Vârstă50 de ani
Zi de nastere29 septembrie 1970
Locul naşteriiToronto, Ontario, Canada
Înălţime5 '10' (178 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
ReligieAteu
EtnieMultiracial
Naţionalitatecanadian
Textul ocupațieiComedian
OcupaţieComedian
Revendică faimaRussell Peters: Notoriu
Gen muzical (text)Satiră, Comedie de observație, Comedie de improvizație, Comedie neagră, comedie de insultă
Ani activi1989 – prezent
Site-uri oficialehttp://www.RussellPeters.com/

Russell Dominic Peters (născut la 29 septembrie 1970) este un comediant, actor și producător de stand-up indo-canadian. A început să cânte la Toronto în 1989 și a câștigat un premiu Gemeni în 2008. În 2013, a fost numărul trei pe Forbeslist al celor mai bine plătiți comedianți din lume și a devenit primul comedian care a obținut un stand-up special Netflix. De asemenea, a câștigat Peabody Award și International Emmy Award pentru cea mai bună programare artistică pentru producția Hip-Hop Evolution (2016). Locuiește în Los Angeles.

Mai multe despre Russell Peters Mai puțin despre Russell Peters

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
4Jennifer AndradeRelaţie2018prezent3 ani
3Ruzanna khetchianRelaţieOctombrie 20162017.3 luni
DouăMonica Diaz (fostă soție)Căsătorit201020122 ani
1Sunny LeoneRelaţie20082008-
Jennifer Andrade #4

Jennifer Andrade

2018

Jennifer Andrade a început să se întâlnească cu Russell Peter ...[vezi cuplul] Ruzanna khetchian #3

Ruzanna khetchian

2016 - 2017

Ruzanna Khetchian și Russell Peters se separă ...[vezi cuplul] Monica Diaz (fostă soție) #Două

Monica Diaz (fostă soție)

2010 - 2012

Monica Diaz (fosta soție) și Russell Peters au fost ...[vezi cuplul] Sunny Leone #1

Sunny Leone

2008

Russell Peters și Sunny Leone sunt separați ...[vezi cuplul] #4

Jennifer Andrade

2018

Jennifer Andrade și Russell Peters se întâlnesc din 2018.

Relație 3 ani MăsuraRezultatÎnălţime73%'> Compatibilitate 18% Copii 1 copil vizualizați relația #3

Ruzanna khetchian

2016 - 2017

Ruzanna Khetchian și Russell Peters au fost logodiți în octombrie 2016, dar mai târziu s-au despărțit în 2017 după 3 luni.

Relație 3 luni vizualizați relația #Două

Monica Diaz (fostă soție)

2010 - 2012

Monica Diaz (fosta soție) și Russell Peters sunt divorțați după o căsătorie de 1 an. Au avut 1 copil.

Relație 2 ani Copii 1 copil vizualizați relația #1

Sunny Leone

2008

Russell Peters și Sunny Leone s-au întâlnit în 2008.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 40% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Russell Peterscincizeci BalanțăComedian
canadian
Jennifer Andrade- Model
Hondureză
Ruzanna khetchian-
Monica Diaz (fostă soție)-
Sunny Leone40 TaurulPornstar
indian

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Crystianna MarieFemeie14 decembrie 201010 ani Monica Diaz (fostă soție)
Russell SantiagoMasculin12 aprilie 20192 ani Jennifer Andrade

Galerie foto

Russell Peters și Jennifer Andrade Russell Peters și Jennifer Andrade Russell Peters și Jennifer Andrade Russell Peters și Jennifer Andrade Cartea junglei (2016)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Clifford marele câine roșu2021MalikFilm
Efectul familiei Holmes2021De sineEmisiune TV
Actul de deschidere2020RandyFilm
Magazinul de comedie2020De sineEmisiune TV
Pot să vă văd vocea2020Auto-panelistEmisiune TV
Feeding America Comedy Festival2020De sineEmisiune TV
#Fara gluma2019SeFilm
Lights Out cu David Spade2019Auto-panelistEmisiune TV
D.L. Hughley Show2019Self - GuestEmisiune TV
Un pic târziu cu Lilly Singh2019SeEmisiune TV
Supercon2018Keith Mahar |Film
Rupt2017.HarrisFilm
Clapperul2017.StillermanFilm
Detectivul indian2017.Doug D'MelloEmisiune TV
Istoria comediei2017.De sineEmisiune TV
Şef2017.Film
Public Schooled2017.Domnule GermaineFilm
Amuzant ar trebui să întrebi2017.De sineEmisiune TV
Problema cu Apu2017.SeFilm
Viața pop2017.Self - GuestEmisiune TV
Cartea Junglei2016Rocky the Rhino (voce)Film
United Shades of America2016Comediant auto - canadianEmisiune TV
Cincizeci de nuanțe de negru2016Dean JordanFilm
Râzând pe moarte2016SeFilm
Alăturați-vă sau muriți cu Craig Ferguson2016El însuși - Oaspete specialEmisiune TV
Chelsea2016SeEmisiune TV
A spune adevarul2016Auto-panelistEmisiune TV
Fiind canadian2015.SeFilm
Lip Sync Battle2015.AutoconcurentEmisiune TV
Viața în bucăți2015.Dr. Tak OhEmisiune TV
Garajul lui Jay Leno2015.Auto-comediantEmisiune TV
Ribbit2014DeepakFilm
Spun Out2014RayEmisiune TV
Şef2014Miami CopFilm
BoJack Horseman2014Conducător autoEmisiune TV
Aripi: Sky Force Heroes2014Boss Man, JumboFilm
Cel mai prost Crăciun din pisica Grumpy2014Moș CrăciunFilm TV
Lennon sau McCartney2014SeScurt-metraj
Spectacolul Reginei Latifah2013De sineEmisiune TV
În pat cu Joan2013Self - GuestEmisiune TV
Cine primește ultimul râs?2013El însuși (1 episod, 2013)Emisiune TV
Absolut Jason Stuart2013SeEmisiune TV
@miezul nopţii2013SeEmisiune TV
Tom Green Live2013(1 episod, 2013)Emisiune TV
În afara sezonului: Lex Morrison Story2013RomulusFilm TV
Russell Peters versus lume2013De sineEmisiune TV
Fata in progres2012EmileFilm
Domnul D2012Jody GreenEmisiune TV
Arderea cu Jeff Ross2012El însuși (1 episod, 2012)Emisiune TV
Bethenny2012El însuși (1 episod, 2013)Emisiune TV
Larry King Acum2012Self - GuestEmisiune TV
Exclusiv MSN2012SeEmisiune TV
Doar pentru râs: acces complet2012El însuși - GazdăEmisiune TV
Legenda lui Awesomest Maximus2011acceptabilFilm
Cod sursa2011Max DenoffFilm
Desprinde2011Sonu SinghFilm
Revelion2011Chef Sunil (segmentul „Povestea lui Jensen și Laura”)Film
Burgerii lui Bob2011TranEmisiune TV
Spectacolul Marilyn Denis2011De sineEmisiune TV
Top Chef Canada2011Oaspete specialEmisiune TV
O zi din viata2011El însuși (1 episod, 2011)Emisiune TV
Biletul lui Bobby Khan la Hollywood2011Jack Jack Store ManagerFilm
Crăciunul lui Walter și Tandoori2011TandooriFilm
Am ajuns?2010Toby Palmer (1 episod, 2012)Emisiune TV
Camera verde cu Paul Provenza2010El însuși (2 episoade, 2011)Emisiune TV
The Con Artist2010Randall PogueFilm
Noaptea târziu cu Jimmy Fallon2009El însuși (1 episod, 2012)Emisiune TV
Lopez în seara asta2009El însuși (2 episoade, 2011)Emisiune TV
Spectacolul Wendy Williams2008Self - GuestEmisiune TV
Luatul2007Dr. SharmaFilm
Heckler2007SeFilm
Let's All Hate Toronto2007SeFilm
Criza de viață trimestrială2006Dilip KumarFilm
Benzi desenate dezlănțuite2006El însuși (2 episoade, 2006-2009)Emisiune TV
8 din 10 pisici2005El însuși 1 episod, 2011Emisiune TV
Divertisment în această seară Canada2005SeEmisiune TV
Wild 'N Out2005Self - GuestEmisiune TV
Spectacolul târziu târziu cu Craig Ferguson2005SeEmisiune TV
Videoclip pe încercare2005SeEmisiune TV
Tatăl copilului meu2004ObstetricianFilm
Ora2004El însuși (6 episoade, 2008-2013)Emisiune TV
Jimmy Kimmel Live!2003Self - GuestEmisiune TV
Doar pentru râsete2002SeEmisiune TV
Ultimul apel cu Carson Daly2002De sineEmisiune TV
Gheare de tigru III1999. ElliotFilm
Familist1999Tatăl lui PadmaEmisiune TV
Comedie Acum!1997El însuși (1 episod, 1997)Emisiune TV
Spectacolul Jack Docherty1997Ea (1 episod, 1999)Emisiune TV
Doar pentru râsete1997El însuși - Comedian (1998)Emisiune TV
Boozecan1994Prietenul șarpeluiFilm
Bună ziua L.A.1993De sineEmisiune TV
Def Comedy Jam1992El însuși - ComediantEmisiune TV
Spectacolul din această seară cu Jay Leno1992El însuși (1 episod, 2008)Emisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune melodii cu un nume de fată în titlu
Cele mai bune melodii cu un nume de fată în titlu
Există multe melodii grozave cu numele unei fete sau femei în titlul melodiei. De la apariția muzicii populare, crooneri, rockeri, rapperi și muzică country ...
Hayden Panettiere și Wladimir Klitschko
Hayden Panettiere și Wladimir Klitschko
28 mai 2021 ... Hayden Panettiere și Wladimir Klitschko fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Erin Darke și Daniel Radcliffe
Erin Darke și Daniel Radcliffe
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Erin Darke și Daniel Radcliffe. Aflați mai multe despre ...
Francisco Pérez-Bannen
Francisco Pérez-Bannen
28 mai 2021 ... Știri despre Francisco Pérez-Bannen, bârfe, fotografii cu Francisco Pérez-Bannen, biografie, lista de prietene a lui Francisco Pérez-Bannen 2016. Istoria relației. Lista de relații Francisco Pérez-Bannen. Istoria întâlnirilor Francisco Pérez-Bannen, 2021, 2020, lista relațiilor Francisco Pérez-Bannen.
Ieremia Buoni
Ieremia Buoni
28 mai 2021 ... Știri despre Jeremiah Buoni, bârfe, fotografii despre Jeremiah Buoni, biografie, lista de prietene a lui Jeremiah Buoni 2016. Istoria relației. Ieremia Lista de relații bune. Istoria întâlnirilor cu Jeremiah Buoni, 2021, 2020, lista relațiilor cu Jeremiah Buoni.
Richard Coyle și Georgia Mackenzie
Richard Coyle și Georgia Mackenzie
28 mai 2021 ... Richard Coyle și Georgia Mackenzie fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Charles Hedger
Charles Hedger
28 mai 2021 ... Știri Charles Hedger, bârfe, fotografii Charles Hedger, biografie, lista iubitelor lui Charles Hedger 2016. Istoria relației. Lista de relații Charles Hedger. Istoria întâlnirilor lui Charles Hedger, 2021, 2020, lista relațiilor lui Charles Hedger.