Principal Relații Victoria Justice

Victoria Justice

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Victoria Justice SingurLocul 48 -1Vârsta 28 de ani Zodiac Vărsător Relații 6 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Victoria Justice este în prezent single.








Relații

Victoria Justice a avut relații cu Reeve Carney(2016 - 2019), Pierson Fode(2013 - 2015), Ryan Rottman(2011 - 2013), Nicholas Hoult(2009), Josh Hutcherson(2008 - 2009)și Cole Sprouse(2004 - 2005).



Despre

Victoria Justice este o actriță americană de 28 de ani. Născută Victoria Dawn Justice pe 19 februarie 1993 la Hollywood, Florida, SUA și educată la Hollywood Arts High School și Sherwood High School (fostă), este renumită pentru Zoey 101, victorioasă într-o carieră care se întinde pe parcursul 2009-prezent și carieră muzicală. Zodia ei este Vărsător.






cine este David Conrad căsătorit în viața reală

Victoria Justice a participat la 17 meciuri pe ecran, inclusiv Dean Stanland Victorios (2010), Simon Curtis în Spectaculos! (2009), Staz Nair în Spectacolul de imagine Rocky Horror: Let's Do the Time Warp Again (2016), Avan Jogia în Spectaculos! (2009)și Cameron Deane Stewart în iCarly (2007).



Victoria Justice face parte din următoarele liste: actori de film americani, cântărețe americane și cântărețe pop americane.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Victoria Justice! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri62 ani, 8 luni1 an, 6 luni5 luni, 3 zile
Total62 ani, 8 luni1 an, 6 luni5 luni, 3 zile

Detalii

NumeVictorie
Al doilea prenumeZori
Numele de familieJustiţie
Numele complet la naștereVictoria Dawn Justice
Nume alternativTori, Vic, Vicky, Vj, Victoria Dawn Justice, Victoria Justice, Toro, Tori Vega
Vârstă28 de ani
Zi de nastere19 februarie 1993
Locul naşteriiHollywood, Florida, SUA
Înălţime5 '6¼' (168 cm)
Greutate119 kg (54 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăPăr brun lung, pomeți înalți
Semn zodiacalVărsător
SexualitateDrept
Religiecreştin
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuCleveland High School, Hollywood Arts High School, Sherwood High School (fost)
Textul ocupațieiActriță, cântăreață, compozitoare, artistă vocală, dansatoare
OcupaţieActriţă
Revendică faimaZoey 101, Victorios
Gen muzical (text)Electropop, Pop, Dance-Pop
Gen muzicalPop
Ani activi2003 – prezent, 2009 – prezent, carieră muzicală
Instrument (text)Voce, pian
Casa de discuriColumbia Records, Sony Music Entertainment, Columbia, Nickelodeon
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția United Talent, NOPACTalent, modele Jet Set
Aprobarea mărciiMervyn's, Peanut Butter Toast Crunch, Ovaltine, Ralph Lauren, Gap, Guess, reclamă JC Penny în 2007, Cinnamon Toast Crunch comercială în 2004, (2012) reclamă pentru Build a Bear cu Thomas Barbusca & Brielle Barbusca, Union Bay
Bust (inci)3. 4
Dimensiunea cupeiB
Talie (inch)2. 3
Șolduri (inci)32
Dimensiunea hainelorDouă
Mărimea pantofului7 (SUA), 38,5 (UE), 5,5 (Marea Britanie), 240 (J)
Site-uri oficialetwitter.com/VictoriaJustice, www.victoriajustice.net, www.youtube.com/victoriajustice4all, keek.com/VictoriaJustice, facebook.com/victoriajustice, instagram.com/victoriajustice, www.nndb.com/people/396/000159916/ , vine.co/u/910987293521756160, http://www.victoriajustice.net, www.mtv.com/artists/victoria-justice
TatăZack Justice, David Vega
MamăJustiția senină, Holly Vega
SoraMadison Justice, adică Maddie Reed (sora vitregă), Trina Vega
PrietenErin Sanders, Alexa Nikolas, Taylor Dooley, Matthew Underwood, Miranda Cosgrove, Avan Jogia, Jamie Lynn Spears, Kesha, Elizabeth Gillies, Daniella Monet, Leon Thomas, Ashley Argota, Keke Palmer, Matt Bennett, Dylan Martenez, Mariela Morales, Lisa- Marie Martenez, James Maslow, Logan Henderson, Carlos PenaVega, Colton Haynes, Kendall Schmidt, Debby Ryan, Beck Oliver, Cat Valentine, Robbie Shapiro, Andre Harris, Jade West, Rex Shapiro, Erwin Sikowitz, Carly Shay, Sam Puckett, Freddie Bensen , Spencer Shay, Gibby Gibson
Animale de companieSophie (câine), Sammy (câine)
Oameni favoritiHilary Skank (Fashion Idol), Britney Spears (Fashion Idol), Jim Caviezel (Fashion Idol), Juliette Lewis, Rachel Bilson, Sienna Miller, Katy Perry, Oprah Winfrey, Sara Barailles, Colbie Caillat
Filme preferatePrieteni cu beneficii, Amurg, Sirenita, Frumoasa și Bestia
Emisiuni TV preferateHo 101, Jersey Shore, The Bachelors, Project Runway, The Voice, Supernatural, All That, SpongeBob SquarePants
Trupe preferateBeach Boys, The Rolling Stones, Big Time Rush, Coldplay
Melodii preferateVogue (Madonna), Yeah (Usher), Hey Ya (Outkast), Forget You (Cee Lo), With You (Chris Brown)
Cărți preferateSeventeen Magazine, Teen Magazine
Locuri favoriteLa, Beach, Food Court, Hollywood Studio, Hollywood Arts
Mâncărurile preferateCiocolată, Sushi, Frappucino caramel, Hamburger, Cupe Jel-O, Înghețată cu fistic, Spaghete cu sos Tamato
Culorile preferateTurcoaz
Accesorii preferateTocuri înalte, Abercrombie, Gucci, Tocuri, microfon

Victoria Dawn Justice (născută la 19 februarie 1993) este o actriță, model și cântăreață americană. A câștigat faima pe Nickelodeon în anii 2000, jucând rolul Lola Martinez pe Zoey 101 (2005-2008) și mai târziu ca Tori Vega în Victorious (2010-2013). Justiția a apărut și în filmele The Boy Who Cried Werewolf (2010), Fun Size (2012), The First Time (2012) și Naomi and Ely's No Kiss List (2015). În 2015, ea a jucat rolul principal în rolul Lindy Sampson în serialul de televiziune MTV Eye Candy. În muzică, Justice a înregistrat mai multe melodii pentru coloanele sonore ale proiectelor sale de actorie, inclusiv Victorious și muzicalul Nickelodeon Spectacular !.

Mai multe despre Victoria Justice Mai puțin despre Victoria Justice

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
6Reeve CarneyRelaţieOctombrie 2016Iunie 20192 ani
5Pierson FodeRelaţieDecembrie 2013Noiembrie 20151 an
4Ryan RottmanRelaţieFebruarie 2011August 20132 ani
3Nicholas HoultRelaţie R Mai 2009Noiembrie 20096 luni
DouăJosh HutchersonRelaţieIanuarie 2008Februarie 20091 an
1Cole SprouseRelaţieAugust 200420055 luni
Reeve Carney #6

Reeve Carney

2016 - 2019

Reeve Carney și Victoria Justice s-au separat de ...[vezi cuplul] Pierson Fode #5

Pierson Fode

2013 - 2015

Pierson Fode și Victoria Justice au separat ...[vezi cuplul] Ryan Rottman #4

Ryan Rottman

2011 - 2013

Ryan Rottman și Victoria Justice s-au separat de ...[vezi cuplul] Nicholas Hoult #3Zvon

Nicholas Hoult

2009

Nicholas Hoult și Victoria Justice erau rumo ...[vezi cuplul] Josh Hutcherson #Două

Josh Hutcherson

2008 - 2009

Josh Hutcherson și Victoria Justice se separă ...[vezi cuplul] Cole Sprouse #1

Cole Sprouse

2004 - 2005

Cole Sprouse și Victoria Justice s-au separat de ...[vezi cuplul] #6

Reeve Carney

2016 - 2019

Reeve Carney și Victoria Justice datează din octombrie 2016 până în iunie 2019.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 54% vizualizați relația #5

Pierson Fode

2013 - 2015

Pierson Fode și Victoria Justice datează din 10 decembrie 2013 până în noiembrie 2015.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă84%'> Compatibilitate 49% vizualizați relația #4

Ryan Rottman

2011 - 2013

Ryan Rottman și Victoria Justice au datat din februarie 2011 până în august 2013.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 51% vizualizați relația #3

Nicholas Hoult

2009 (zvon)

Se spune că Nicholas Hoult s-ar fi legat de Victoria Justice în mai 2009.

cine s-a întâlnit cu julia roberts
Relație 6 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 86% vizualizați relația #Două

Josh Hutcherson

2008 - 2009

Josh Hutcherson și Victoria Justice au datat din ianuarie 2008 până în martie 2009.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #1

Cole Sprouse

2004 - 2005

Cole Sprouse și Victoria Justice au datat din august 2004 până în 2005.

Relație 5 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Victoria Justice28 VărsătorActriţă
american
Reeve Carney38 BerbecCântăreaţă
american
Pierson Fode30 ScorpionulActor
american
Ryan Rottman37 peşteActor
american
Nicholas Hoult31 SăgetătorActor
britanic
Josh Hutcherson28 BalanțăActor
american
Cole Sprouse28 LeuActor
american

Galerie foto

Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles Victoria Justice - - Arată sportiv după antrenament în Los Angeles

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Încredere2021BrookeFilm
50 State of Fright2020LoganEmisiune TV
Noapte de vara2019ArmonieFilm
Mai mare2018Kathy WeiderFilm
Regina America2018Hayley WilsonEmisiune TV
Adevăratul Bros din Valea Simi2018Courtney InglesEmisiune TV
Izgoniții2017Jodi SchellenbergerFilm
Spectacolul de imagine Rocky Horror: Let's Do the Time Warp Again2016Janet WeissFilm TV
Ghidul lui Cooper Barrett pentru supraviețuirea vieții2016Ramona MillerEmisiune TV
Om cu un plan2016SophiaEmisiune TV
Gospodină americană2016HarperEmisiune TV
Bomboane pentru ochi2015.Lindy SampsonEmisiune TV
Lista fără săruturi a lui Naomi și Ely2015.NaomiFilm
Obțineți Squirrely2015.Lola (voce)Film
Haide #MakeItHappy2015.Victoria JusticeScurt-metraj
Nedestruibil2014AmandaEmisiune TV
Maestrul junglei2013Rainie (versiune în limba engleză, voce)Film
Dimensiune distractivă2012WrenFilm
Prima dată2012Jane HarmonFilm
iParty cu Victorious2011Tori VegaFilm TV
Băiatul care a plâns vârcolac2010Jordan SandsFilm TV
Victorios2010Tori VegaEmisiune TV
Distribuție Nickelodeon: Jingle Bells Versiunea 20102010Victoria JusticeScurt-metraj
Trupa2009Eris FairyEmisiune TV
Spectaculos!2009StejarFilm TV
Pinguinii din Madagascar2008StacyEmisiune TV
True Jackson, vicepreședinte2008Au traitEmisiune TV
iCarly2007Shelby MarxEmisiune TV
Gradina2006HollyFilm
Necunoscut2006FiicăFilm
Când mâncăm? (Film 2006)2005Tânărul NikkiFilm
Maria2005SteaScurt-metraj
Clopotele de argint2005TrandafirFilm TV
Pui robot2005StudentEmisiune TV
Suita Viața lui Zack și Cody2005RebeccaEmisiune TV
Zoey 1012005Lola martinezEmisiune TV
Everwood2002Thalia ThompsonEmisiune TV
fetele Gilmore2000Jill # 2Emisiune TV
Viața de după petrecereFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Dean Stanland și Victoria JusticeDean Stanland
    • Victorios
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Simon Curtis și Victoria JusticeSimon Curtis
    • Spectaculos!
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Staz Nair și Victoria JusticeStaz Nair
    • Spectacolul de imagine Rocky Horror: Let's Do the Time Warp Again
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Avan JogiaAvan Jogia
    • Izgoniții
      2017
    [Încă +2]
  • Victoria Justice și Cameron Deane StewartCameron Deane Stewart
    • Victorios
      2010
    [Încă +1]
  • Victoria Justice și Casey Jon DeidrickCasey Deidrick
    • Bomboane pentru ochi
      2015.
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Daniel LissingDaniel Lissing
    • Bomboane pentru ochi
      2015.
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Dylan ODylan o'brien
    • Prima dată
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Matt BennettMatt Bennett
    • Victorios
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Matthew DaddarioMatthew Daddario
    • Lista fără săruturi a lui Naomi și Ely
      2015.
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Ryan CooperRyan Cooper
    • Bomboane pentru ochi
      2015.
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Ryan McCartanRyan McCartan
    • Spectacolul de imagine Rocky Horror: Let's Do the Time Warp Again
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Ryan RottmanRyan Rottman
    • Victorios
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Sean FlynnSean Flynn
    • Zoey 101
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Steven GrayhmSteven Grayhm
    • Băiatul care a plâns vârcolac
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Thomas MannThomas Mann
    • Dimensiune distractivă
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Victoria Justice și Tyler HoechlinTyler Hoechlin
    • Mai mare
      2018
    [vizualizare potrivire]
Mai multe meciuri Victoria Justice pe ecran Mai puține meciuri Victoria Justice pe ecran





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția