Principal Relații Jennie Garth

Jennie Garth

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Jennie Garth CăsătoritLocul 2960 -852Vârstă 49 ​​de ani Zodiac Berbec Relații 6 în total Copii 3 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Jennie Garth și Dave AbramsDave Abrams și Jennie Garth sunt căsătoriți de 5 ani de la 11 iulie 2015. vizualizați relația

Relații

Jennie Garth a fost căsătorită anterior cu Peter Facinelli(2001 - 2013)și Daniel B. Clark(1994 - 1996).








s-a întâlnit cu rock rock și sheryl crow

Jennie Garth a avut relații cu Michael Shimbo(2013), Jeremy Salken(2012)și Noe Abrams(2012).



Despre

Jennie Garth este o actriță americană în vârstă de 49 de ani. Născută Jennifer Eve Garth la 3 aprilie 1972 în Urbana, Illinois și educată la liceul Apollo, este renumită pentru Kelly on Beverly Hills 90210 și Val Tyler pentru What I Like About You. Zodia ei este Berbecul.






Jennie Garth a participat la 22 de meciuri pe ecran, printre care Costas Mandylor Ma indragostesc de tine (o mie noua sute nouazeci si cinci), Craig Bierko în Stea (1993), Daniel Cosgrove în Beverly Hills, 90210 (1990), David Lascher în Beverly Hills, 90210 (1990)și David Starzyk în Ce imi place la tine (2002).



Jennie Garth face parte din următoarele liste: actori de film americani, foști romano-catolici și actori de televiziune americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Jennie Garth! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit318 ani9 ani, 3 luni3 ani
Întâlniri34 luni, 3 zile2 luni, 1 zi2 luni, 1 zi
Total618 ani4 ani, 8 luni2 luni, 1 zi

Detalii

NumeJennie
Al doilea prenumeajun
Numele de familieAbrams
Nume de fatăGarth
Numele complet la naștereJennifer Eve Garth
Nume alternativJen, Jennifer Eve Abrams, Jennie Garth
Vârstă49 de ani
Zi de nastere3 aprilie 1972
Locul naşteriiUrbana, Illinois
Înălţime5 '5' (165 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalBerbec
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Greenway, liceul Apollo
Textul ocupațieiActriță, regizor
OcupaţieActriţă
Revendică faimaKelly pe Beverly Hills 90210 și Val Tyler pe Ce îmi place la tine
Ani activi1989 – prezent
Aprobarea mărciiWen Haircare products (Purtător de cuvânt), Hidden Valley
Bust (inci)3. 4
Dimensiunea CupeiC
Talie (inch)26
Șolduri (inci)36
Mărimea pantofului7.5
Site-uri oficialetwitter.com/jenniegarth, www.jenniegarth.com/, www.instagram.com/jenniegarth_/#, www.facebook.com/jenniegarth
FrateJohnny (fratele vitreg), Chuck (fratele vitreg)
SoraLisa (sora vitregă), Cammie (sora vitregă), Wendy (sora vitregă), Lynn (sora vitregă)
Membru al familieiLuca Bella Facinelli (fiică), Lola Ray Facinelli (fiică), Fiona Eve Facinelli (fiică)
PrietenJason Priestley (actor), Luke Perry (actor), Shannen Doherty (actriță), Tori Spelling (actriță)
Persoane asociateAmanda Bynes (actriță), Brian Austin Green (actor), Gabrielle Carteris (actriță), Aaron Selling (producător), Brad Kern (regizor / producător)
Animale de companieCai
Emisiuni TV preferate90210. Beverly Hills
Culorile preferateRoz, Albastru

Jennifer Eve Garth (n. 3 aprilie 1972) este o actriță americană. Este cunoscută pentru rolul lui Kelly Taylor în franciza Beverly Hills, 90210 (1990–2000) și Val Tyler în serialul What I Like About You (2002–06). În 2012, a jucat în propriul său reality show, Jennie Garth: A Little Bit Country pe CMT.

Mai multe despre Jennie Garth Mai puțin despre Jennie Garth

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
6Dave AbramsCăsătoritSeptembrie 2014prezent6 ani
5Michael ShimboRelaţieIulie 2013Noiembrie 20134 luni
4Jeremy SalkenRelaţieOctombrie 2012Octombrie 2012-
3Noah AbramsRelaţieAugust 2012Octombrie 20122 luni
DouăPeter FacinelliCăsătoritIunie 199511 iunie 201318 ani
1Daniel B. ClarkCăsătorit1993Ianuarie 19963 ani
Dave Abrams #6

Dave Abrams

2014

Dave Abrams și Jennie Garth s-au căsătorit ...[vezi cuplul] Michael Shimbo #5

Michael Shimbo

2013

Michael Shimbo și Jennie Garth s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Jeremy Salken #4

Jeremy Salken

2012

Jeremy Salken și Jennie Garth sunt separați ...[vezi cuplul] Noah Abrams #3

Noah Abrams

2012

Noah Abrams și Jennie Garth sunt separați ...[vezi cuplul] Peter Facinelli #Două

Peter Facinelli

1995 - 2013

Peter Facinelli și Jennie Garth au divorțat ...[vezi cuplul] Daniel B. Clark #1

Daniel B. Clark

1993 - 1996

Jennie Garth și Daniel B. Clark au divorțat ...[vezi cuplul] #6

Dave Abrams

2014

Dave Abrams și Jennie Garth sunt căsătoriți de 5 ani. Se întâlneau timp de 7 luni după ce s-au reunit în septembrie 2014. După 3 luni de logodnă s-au căsătorit pe 11 iulie 2015.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 19% vizualizați relația #5

Michael Shimbo

2013

Michael Shimbo și Jennie Garth au datat din iulie până în noiembrie 2013.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 37% vizualizați relația #4

Jeremy Salken

2012

Jeremy Salken și Jennie Garth au avut o relație din octombrie 2012 până în octombrie 2012.

cine a făcut întâlnire cu Chelsea Handler
MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Vârstă1%'> Compatibilitate 26% vizualizați relația #3

Noah Abrams

2012

Noah Abrams și Jennie Garth au avut o relație din august 2012 până în octombrie 2012.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă1%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #Două

Peter Facinelli

1995 - 2013

Peter Facinelli și Jennie Garth au fost căsătoriți timp de 12 ani. S-au întâlnit 5 ani după ce s-au reunit în iunie 1995 și s-au căsătorit pe 20 ianuarie 2001. 12 ani mai târziu au divorțat pe 11 iunie 2013.

Relație 18 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 83% Copii 3 copii vizualizați relația #1

Daniel B. Clark

1993 - 1996

Jennie Garth și Daniel B. Clark s-au căsătorit timp de 1 an. Au întâlnit un an după ce s-au reunit în 1993 și s-au căsătorit pe 16 aprilie 1994. 1 an mai târziu au divorțat pe 1 noiembrie 1996.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 88% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Jennie Garth49 BerbecActriţă
american
Dave Abrams39 zodia GemeniActor
Michael Shimbo46 zodia GemeniAfaceri
american
Jeremy Salken40 BerbecMuzician
Noah Abrams42 FecioaraFotograf
american
Peter Facinelli47 SăgetătorActor
american
Daniel B. Clark49 BalanțăActor
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Luca BellaFemeie22 iunie 199723 de ani Peter Facinelli
Lola RayFemeie6 decembrie 200218 ani Peter Facinelli
Fiona EveFemeie30 septembrie 200614 ani Peter Facinelli

Galerie foto

Jennie Garth - Visiting Haunt ‘O Ween LA în Parcul Canoga Jennie Garth - Visiting Haunt ‘O Ween LA în Parcul Canoga Jennie Garth - Visiting Haunt ‘O Ween LA în Parcul Canoga Stea Stea Jennie Garth Jennie Garth Jennie Garth Jennie Garth Jennie Garth Jennie Garth Jennie Garth

Filmografie

FilmAnCaracterTip
BH902102019Jennie GarthEmisiune TV
Familia ta sau viața ta2019Kathy MeyerFilm
Mick2017Jennie GarthEmisiune TV
Un timp pentru a dansa2016Abby ReynoldsFilm TV
Fetele misterioase2014Charlie ContourEmisiune TV
Holidaze2013Melody GerardFilm TV
Sateni2012AlexaFilm TV
Cea de-a unsprezecea victimă2012Hailey DeanFilm TV
Accidental în Dragoste2011Annie BenchleyFilm TV
O coadă de nuntă de Crăciun2011SusanFilm TV
Comunitate2009sublocotenentEmisiune TV
902102008Kelly TaylorEmisiune TV
Fată, pozitivă2007Sarah BennettFilm TV
Tată american!2005TrudyEmisiune TV
Pui robot2005Carol Brady, Marie-Grace GardnerEmisiune TV
Moș Crăciun secret2003Rebecca ChandlerFilm TV
Ultimul cowboy2003Jacqueline 'Jake' CooperFilm TV
Ce imi place la tine2002Valerie TylerEmisiune TV
Privind detectivii2001Albastru deschisFilm TV
$ Arborele2000Gillian ShermanEmisiune TV
Familist1999KellyEmisiune TV
Spunandu-ti1998Chihlimbar (necreditat)Film
Războiul fratelui meu1997Mary Fagan BaileyFilm
Puterea 98o mie nouă sute nouăzeci și șaseSharon PennFilm
O pierdere a inocențeio mie nouă sute nouăzeci și șaseChelnicia „Chel” BowenFilm TV
O afacere neterminatăo mie nouă sute nouăzeci și șaseSheila HartFilm TV
Ma indragostesc de tineo mie noua sute nouazeci si cinciMeg CraneFilm TV
Minciunile inimii: povestea lui Laurie Kellogg1994Laurie KelloggFilm TV
Fără Consimțământ1994Laura MillsFilm TV
Stea1993Crystal WyattFilm TV
Șoareci Biker de pe Marte1993Angel RevsonEmisiune TV
Melrose Place1992Kelly TaylorEmisiune TV
Spectacolul Larry Sanders1992Jennie GarthEmisiune TV
Doar perfect1990Film TV
Beverly Hills, 902101990Kelly Taylor, Michelle CarlsonEmisiune TV
Parker Lewis nu poate pierde1990Jennie GarthEmisiune TV
O viață nouă1989Ericka McCrayEmisiune TV
Teen Angel Revine1989Karrie DonatoEmisiune TV
Dureri de creștere1985DeniseEmisiune TV
Camera mareNatashaEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Costas Mandylor și Jennie GarthMalurile Mandylor
    • Ma indragostesc de tine
      o mie noua sute nouazeci si cinci
    [vizualizare potrivire]
  • Craig Bierko și Jennie GarthCraig Bierko
    • Stea
      1993
    [vizualizare potrivire]
  • Daniel Cosgrove și Jennie GarthDaniel Cosgrove
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • David Lascher
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • David Starzyk
    • Ce imi place la tine
      2002
    [vizualizare potrivire]
  • Derek Hough și Jennie GarthDerek Hough
    • Dansând cu stelele
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Jennie Garth și Dan CorteseȘi Cortese
    • Ce imi place la tine
      2002
    [vizualizare potrivire]
  • Edward Kerr
    • Ce imi place la tine
      2002
    [vizualizare potrivire]
  • Jennie Garth și Gordon CurrieGordon Currie
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • Jennie Garth și Gregory HarrisonGregory Harrison
    • Minciunile inimii: povestea lui Laurie Kellogg
      1994
    [vizualizare potrivire]
  • Jennie Garth și Ian ZieringIan Ziering
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • Jennie Garth și Jason PriestleyJason Priestley
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • Jennie Garth și Luke PerryLuke Perry
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [Încă +1]
  • Jennie Garth și Peter FacinelliPeter Facinelli
    • O afacere neterminată
      o mie nouă sute nouăzeci și șase
    [vizualizare potrivire]
  • Jennie Garth și Rob EstesRob Estes
    • O pierdere a inocenței
      o mie nouă sute nouăzeci și șase
    [vizualizare potrivire]
  • Simon Rex
    • Ce imi place la tine
      2002
    [vizualizare potrivire]
  • Jennie Garth și Tim MathesonTim Matheson
    • O afacere neterminată
      o mie nouă sute nouăzeci și șase
    [vizualizare potrivire]
  • Jennifer (Jennie) Garth și Grant ShowGrant Show
    • Melrose Place
      1992
    [vizualizare potrivire]
  • Jennifer (Jennie) Garth și Jason WilesJason Wiles
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • Jennifer (Jennie) Garth și Paul JohanssonPaul Johansson
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vizualizare potrivire]
  • Jennifer (Jennie) Garth și Ryan EggoldRyan Eggold
    • 90210
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Ted Wass și Jennie GarthTed Wass
    • Stea
      1993
    [vizualizare potrivire]
Mai multe întâlniri Jennie Garth pe ecran Mai puține întâlniri Jennie Garth pe ecran





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția