Principal Relații Katherine MacGregor

Katherine MacGregor

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Katherine MacGregor 1925 - 2018Vârsta 93 la moarte Zodiac Capricornul Relații 2 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Odihnească-se în pace.








Relații

Katherine MacGregor a fost căsătorită anterior cu Edward G. Kaye-Martin și Bert Remsen(1949 - 1950).



cine se întâlnește cu Paul Wesley în 2016

Despre

Actrița americană Katherine MacGregor s-a născut Dorlee Deane MacGregor la 12 ianuarie 1925 în Glendale, California, SUA și a încetat din viață la 13 noiembrie 2018, la vârsta de 93 de ani. Este cea mai amintită pentru Harriet pe Little House on the Prairie. Semnul ei zodiacal este Capricornul.






Katherine MacGregor a fost într-un meci de pe ecran cu Richard Bull în Micuța Casă din Prairie (1974).



zachary levi dating yvonne strahovski

Katherine MacGregor face parte din următoarele liste: actori americani de televiziune, absolvenți ai Universității din Northwestern și nașteri din 1925.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Katherine MacGregor! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
CăsătoritDouă2 ani1 an, 6 luni1 an
TotalDouă2 ani1 an, 6 luni1 an

Detalii

NumeScottie
Al doilea prenumeDeane
Numele de familieMacgregor
Numele complet la naștereDorlee Deane MacGregor
Nume alternativKatherine MacGregor, Scottie McGregor, Katherine 'Scottie' MacGregor
Vârstă93 (vârsta la moarte) ani
Zi de nastere12 ianuarie 1925
Locul naşteriiGlendale, California, SUA
Decedat13 noiembrie 2018
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalCapricornul
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaHarriet pe Little House on the Prairie
Ani activi1951-1983, 1951-1983
Membru al familieiBert Remsen (fost soț)
Persoane asociateRichard Bull (actor)

Katherine 'Scottie' MacGregor (născută Dorlee Deane McGregor; 12 ianuarie 1925 - 14 noiembrie 2018) a fost o actriță americană, cunoscută mai ales pentru rolul ei de Harriet Oleson în Little House on the Prairie.

Mai multe despre Katherine MacGregor Mai puțin despre Katherine MacGregor

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
DouăEdward G.Kaye-MartinCăsătorit196919701 an
1Bert RemsenCăsătorit194819502 ani
#Două

Edward G.Kaye-Martin

1969 - 1970

Edward G. Kaye-Martin și Katherine MacGregor ...[vezi cuplul] Bert Remsen #1

Bert Remsen

1948 - 1950

Katherine MacGregor și Bert Remsen au fost divo ...[vezi cuplul] #Două

Edward G.Kaye-Martin

1969 - 1970

Edward G. Kaye-Martin și Katherine MacGregor sunt divorțați.

Relație 1 ani vizualizați relația #1

Bert Remsen

1948 - 1950

Katherine MacGregor și Bert Remsen au fost căsătoriți timp de 1 an. S-au întâlnit 1 an după ce s-au reunit în 1948 și s-au căsătorit în 1949. 1 an mai târziu au divorțat în 1950.

Tom Welling și Jamie White
Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc40%Vârstă98%'> Compatibilitate 60% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Katherine MacGregor 93 CapricornulActriţă
american
Edward G.Kaye-Martin- Relativ
american
Bert Remsen74 peşteActor
american

Galerie foto

Dragoste - Katherine MacGregor, Jill Schoelen Katherine MacGregor Katherine MacGregor și Richard Bull Scottie MacGregor Scottie MacGregor Scottie MacGregor Scottie MacGregor Micuța Casă din Prairie Katherine Scottie MacGregor Scottie MacGregor Scottie MacGregor Scottie MacGregor

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Loteria2014Scurt-metraj
Micuța Casă din Prairie1974Harriet OlesonEmisiune TV
Spune-mi unde doare1974Marge (ca Scottie MacGregor)Film TV
Fetele din Huntington House1973Rose Beckwith (în rolul Scottie MacGregor)Film TV
De urgență!1972Myrna ScudderEmisiune TV
Totul în familie1971Asistent medicalEmisiune TV
Moartea mea încă1971Nora Queen (ca Scottie MacGregor)Film TV
Asistentele medicale studențești1970Miss Boswell (în rolul Scottie MacGregor)Film
Călăul călător1970Alice Thorn (necreditat)Film
Tinerii avocați1969Doamna BradyEmisiune TV
Ironside1967Irma, doamnă PyleEmisiune TV
Mannix1967Asistentă, asistentă EvansEmisiune TV
East Side / West Side1963Grace MorrisonEmisiune TV
Jocul săptămânii1959MariaEmisiune TV
Pe malul apei1954Girlfriend of a Longshoreman (necreditat)Film
Iubirea vietii1951Tammy Forrest # 1 (1956) (ca Scottie MacGregor)Emisiune TV
Teatrul Armstrong Circle1950ȚiganEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Katherine MacGregor și Richard BullRichard Bull
    • Micuța Casă din Prairie
      1974
    [vizualizare potrivire]

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
28 mai 2021 ... Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Chrystie Jenner
Chrystie Jenner
28 mai 2021 ... Știri despre Chrystie Jenner, bârfe, fotografii cu Chrystie Jenner, biografie, lista prietenilor lui Chrystie Jenner 2016. Istoria relației. Lista de relații Chrystie Jenner. Istoria întâlnirilor Chrystie Jenner, 2021, 2020, lista relațiilor Chrystie Jenner.
Bai Ling
Bai Ling
28 mai 2021 ... Știri despre Bai Ling, bârfe, fotografii despre Bai Ling, biografie, lista prietenilor lui Bai Ling 2016. Istoria relației. Lista de relații Bai Ling. Istoria întâlnirilor Bai Ling, 2021, 2020, lista relațiilor Bai Ling.
Nadine Ann Thomas
Nadine Ann Thomas
28 mai 2021 ... Știri Nadine Ann Thomas, bârfe, fotografii ale lui Nadine Ann Thomas, biografie, lista prietenilor Nadine Ann Thomas 2016. Istoria relației. Lista de relații Nadine Ann Thomas. Istoria întâlnirilor Nadine Ann Thomas, 2021, 2020, lista relațiilor Nadine Ann Thomas.
Zosia Nowak
Zosia Nowak
28 mai 2021 ... Știri despre Zosia Nowak, bârfe, fotografii despre Zosia Nowak, biografie, lista prietenilor lui Zosia Nowak 2016. Istoria relației. Lista de relații Zosia Nowak. Istoria întâlnirilor Zosia Nowak, 2021, 2020, lista relațiilor Zosia Nowak.
Jose Mourinho
Jose Mourinho
28 mai 2021 ... Știri despre José Mourinho, bârfe, fotografii ale lui José Mourinho, biografie, lista de prietene a lui José Mourinho 2016. Istoria relației. Lista de relații José Mourinho. Istoria întâlnirilor José Mourinho, 2021, 2020, lista relațiilor lui José Mourinho.
Bettina Lamprecht
Bettina Lamprecht
28 mai 2021 ... Știri despre Bettina Lamprecht, bârfe, fotografii ale lui Bettina Lamprecht, biografie, lista de prieteni a lui Bettina Lamprecht 2016. Istoria relației. Lista de relații Bettina Lamprecht. Istoria întâlnirilor Bettina Lamprecht, 2021, 2020, lista relațiilor Bettina Lamprecht.