Principal Relații Klay Thompson

Klay Thompson

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Klay ThompsonRang 1199 546Vârstă 31 de ani Zodiac Vărsător Relații 5 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Klay Thompson este posibil să fie singur.








Relații

Klay Thompson a avut relații cu Laura Harrier(2018 - 2019), Tiffany Suarez(2015)și Hannah Stocking(2014 - 2015).



ashley greene și ian somerhalder

Klay Thompson a avut o întâlnire cu Eiza González(2019).






Se zvonește că Klay Thompson s-ar fi legat de Abigail Ratchford(2017).



Despre

Klay Thompson este un baschet american de 31 de ani. Născut Klay Alexander Thompson la 8 februarie 1990 în Los Angeles, California, Statele Unite, este renumit pentru Shooting Guard for Golden State Warriors. Semnul său zodiacal este Vărsător.

Klay Thompson face parte din următoarele liste: Atacanți mici, nașteri din 1990 și gardieni de tragere.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Klay Thompson! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri31 an4 luni, 22 zile-
Întâlni12 luni, 1 zi--
Zvonit13 ani, 9 luni--
Total53 ani, 9 luni1 an2 luni, 1 zi

Detalii

NumeKlay
Al doilea prenumeAlexandru
Numele de familieThompson
Numele complet la naștereKlay Alexander Thompson
Nume alternativKlay, Klay Thompson
Vârstă31 de ani
Zi de nastere8 februarie 1990
Locul naşteriiLos Angeles, California, Statele Unite
Înălţime6 '5' (196 cm)
Greutate205lbs (93 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - deschis
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalVărsător
SexualitateDrept
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Catolic Santa Margarita
UniversitateUniversitatea de Stat din Washington
Textul ocupațieiJucător de baschet
OcupaţieBaschet
Poziția de baschetPază
NBA First Game Date25 decembrie 2011
Hochei pe gheațăDreapta
ProiectGolden State Warriors, prima rundă (a 11-a alegere, a 11-a în general), draftul NBA 2011
Revendică faimaGarda de împușcare pentru războinicii Golden State

Klay Alexander Thompson (n. 8 februarie 1990) este un jucător de baschet profesionist american pentru Golden State Warriors al Asociației Naționale de Baschet (NBA). Este creditat ca unul dintre cei mai mari shooters din istoria NBA. De trei ori campion NBA alături de Warriors, el este de cinci ori NBA All-Star și de două ori All-NBA Third Team honorede. De asemenea, a fost numit în echipa secundă All-Defensive NBA.

Mai multe despre Klay Thompson Mai puțin despre Klay Thompson

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Eiza GonzalezÎntâlniAprilie 2019Iunie 20192 luni
4Laura HarrierRelaţieNoiembrie 201820192 luni
3Abigail RatchfordÎntâlni R August 2017August 2017-
DouăTiffany SuarezRelaţie2015.2015.-
1Hannah StockingRelaţie R Octombrie 2014Octombrie 20151 an
Eiza Gonzalez #5

Eiza Gonzalez

2019

Klay Thompson și Eiza González sunt separate ...[vezi cuplul] Laura Harrier #4

Laura Harrier

2018 - 2019

Laura Harrier se întâlnește cu Klay Thompson ...[vezi cuplul] Abigail Ratchford #3Zvon

Abigail Ratchford

2017

Abigail Ratchford și Klay Thompson erau rumo ...[vezi cuplul] Tiffany Suarez #Două

Tiffany Suarez

2015.

Tiffany Suarez și Klay Thompson sunt separate ...[vezi cuplul] Hannah Stocking #1Zvon

Hannah Stocking

2014 - 2015

Hannah Stocking și Klay Thompson au fost zvonuri ...[vezi cuplul] #5

Eiza Gonzalez

2019

Klay Thompson și Eiza González au avut o întâlnire în aprilie 2019.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #4

Laura Harrier

2018 - 2019

Laura Harrier și Klay Thompson se întâlnesc din noiembrie 2018.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #3

Abigail Ratchford

2017 (zvon)

Se spune că Abigail Ratchford s-ar fi legat de Klay Thompson în august 2017.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 69% vizualizați relația #Două

Tiffany Suarez

2015.

Tiffany Suarez și Klay Thompson au avut o relație între 2015 și 2015.

cu cine este căsătorit Ryan Guzman
MăsuraRezultatÎnălţime73%'> Compatibilitate 18% vizualizați relația #1

Hannah Stocking

2014 - 2015 (zvon)

Se zvonește că Hannah Stocking s-ar fi legat de Klay Thompson în octombrie 2014.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 69% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Klay Thompson31 VărsătorBaschet
american
Eiza Gonzalez31 VărsătorActriţă
mexican
Laura Harrier31 BerbecActriţă
american
Abigail Ratchford29 VărsătorModel (Adult / Glamour)
american
Tiffany Suarez- Baschet
american
Hannah Stocking29 VărsătorPersonalitate
american

Galerie foto

Klay Thompson și Laura Harrier Klay Thompson și Laura Harrier Klay Thompson și Laura Harrier Klay Thompson Klay Thompson Klay Thompson Klay Thompson Klay Thompson Klay Thompson Klay Thompson Klay Thompson Klay Thompson

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Space Jam: O nouă moștenire2021Klay ThompsonFilm
Rio 2016: Jocurile Olimpiadei XXXI2016SeEmisiune TV
2015 NBA All-Star Game2015.SeEmisiune TV
Baschet PAC-122012De sineEmisiune TV
Centru sportiv1979De sineEmisiune TV
60 de minute1968Jucător de baschet (segmentul „Ultimul împușcat în Oakland”)Emisiune TV





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal