Principal Relații Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Priyanka Chopra CăsătoritLocul 294 22Vârsta 38 de ani Zodiac Cancer Relații 5 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Priyanka Chopra și Nick JonasNick Jonas și Priyanka Chopra sunt căsătoriți de 2 ani de la 1 decembrie 2018. vizualizați relația

Relații

Priyanka Chopra a avut relații cu Shahid Kapoor(2009 - 2011)și Harman Baweja(2007 - 2008).








Se spune că Priyanka Chopra s-ar fi legat de Tom Hiddleston(2016)și Asseem Merchant.



Despre

Priyanka Chopra este o actriță indiană în vârstă de 38 de ani. Născută pe 18 iulie 1982 în Jamshedpur, Bihar, India și educată la „Newton North High School” din Newton, Massachusetts și la „Army Public School” din Bareilly, Uttar Pradesh, India., Este renumită pentru Miss World 2000. Zodiacul ei semnul este Rac.






Priyanka Chopra a participat la 20 de meciuri pe ecran, printre care Arjun Rampal Asambhav (2004), John Abraham în Dostana (2008), Abhishek Bachchan în Bluffmaster! (2005), Akshay Kumar în Stil (2003)și Akshaye Khanna în Pentru binele tău (2006).



Priyanka Chopra este membră a următoarelor liste: câștigătoare Femina Miss India, câștigătoare ale Premiilor Filmfare și hinduși indieni.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Priyanka Chopra! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit13 ani--
ÎntâlniriDouă2 ani1 an, 6 luni1 an
ZvonitDouă---
Total53 ani1 an, 2 luni1 an

Detalii

NumePriyanka
Numele de familieJonas
Nume de fatăChopra
Numele complet la nașterePriyanka Chopra
Nume alternativPiggy Chops, Mimi, Sunshine, Yanka, Pc, Priyanka Chopra Jonas
Vârstă38 de ani
Zi de nastere18 iulie 1982
Locul naşteriiJamshedpur, Bihar, India
Înălţime5 '6¼' (168 cm)
Greutate117 kg (53 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăZâmbetul ei frumos / Buzele pline
Semn zodiacalCancer
SexualitateDrept
Religiehindus
EtnieAsiatic / indian
Naţionalitateindian
LiceuLiceul John F. Kennedy, „Newton North High School” din Newton, Massachusetts, „Army Public School“ din Bareilly, Uttar Pradesh, India.
UniversitateColegiul Jai Hind, Mumbai
Textul ocupațieiActriță, model, cântăreață, artist vocal, producător de film, filantrop
OcupaţieActriţă
Revendică faimaMiss World 2000
Ani activi2000 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția pentru artiști creativi, William Morris Endeavor (LA)
Aprobarea mărcii(2011) Reclama TV pentru Garnier, (2008) Reclama TV pentru Nokia Mobile Phone, (2010) Reclama TV pentru Idea Spice Phone, (2012) Reclama TV pentru Malik Law Chambers UK, (2013) Anunț tipărit pentru Guess, (2014) Reclama TV pentru Rajnigandha Silver Pearls - DS Group.
Bust (inci)35
Dimensiunea cupeiC
Talie (inch)24
Șolduri (inci)3. 4
Dimensiunea hainelor4
Mărimea pantofului7
Site-uri oficialewww.iampriyankachopra.com/, www.priyankachopra.org/, www.facebook.com/PriyankaChopraOnline, twitter.com/TeamPriyanka, www.priyankachopramusic.com/, in.linkedin.com/pub/priyanka-chopra/34/75 / 95b, http://iampriyankachopra.com, www.instagram.com/priyankachopra/?hl=ro, www.nndb.com/people/295/000136884/, www.behindthevoiceactors.com/Priyanka-Chopra/
TatăDr. Ashok Chopra, căpitanul Dr. Ashok Chopra
MamăDr. Madhu Chopra
FrateSiddharth
PrietenSharukh Khan, Farah Khan
Persoane asociateBoman Irani, Salman Khan, Arjun Rampal, Sunny Deol, Paresh Rawal, Diya Mirza, Lara Dutta, Akshay Kumar, Amrish Puri, Kareena Kapoor, Harman Baweja, Amitabh Bachchan, Dino Morea, Sunil Shetty, Sanjay Dutt, Preity Zinta, Sohail Khan , Bobby Deol, Uday Chopra, Shahid Kapoor

Priyanka Chopra Jonas (născută la 18 iulie 1982) este o actriță, cântăreață și producătoare de film indiană. Câștigătorul concursului Miss World 2000, Chopra este unul dintre cei mai bine plătiți și mai populari artiști din India. A primit numeroase premii, inclusiv un Premiu Național de Film și cinci Premii Filmfare. În 2016, Guvernul Indiei a onorat-o cu Padma Shri și Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume, iar în următorii doi ani Forbes a inclus-o printre cele 100 de femei cele mai puternice din lume.

Mai multe despre Priyanka Chopra Mai puțin despre Priyanka Chopra

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Nick JonasCăsătoritMai 2018prezent3 ani
4Tom HiddlestonÎntâlni R Septembrie 2016Septembrie 2016-
3Shahid KapoorRelaţie200920112 ani
DouăHarman BawejaRelaţie200720081 an
1Asseem MerchantÎntâlni R -
Nick Jonas #5

Nick Jonas

2018

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au căsătorit ...[vezi cuplul] Tom Hiddleston #4Zvon

Tom Hiddleston

2016

Tom Hiddleston și Priyanka Chopra sunt separe ...[vezi cuplul] Shahid Kapoor #3

Shahid Kapoor

2009 - 2011

Shahid Kapoor și Priyanka Chopra sunt separate ...[vezi cuplul] Harman Baweja #Două

Harman Baweja

2007 - 2008

Harman Baweja și Priyanka Chopra sunt separate ...[vezi cuplul] Asseem Merchant #1Zvon

Asseem Merchant

Asseem Merchant și Priyanka Chopra sunt separate ...[vezi cuplul] #5

Nick Jonas

2018

Nick Jonas și Priyanka Chopra sunt căsătoriți de 2 ani. Se întâlneau 2 luni după ce s-au reunit în mai 2018. După 4 luni de logodnă s-au căsătorit pe 1 decembrie 2018.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #4

Tom Hiddleston

2016 (zvon)

Se zvonește că Tom Hiddleston s-ar fi legat de Priyanka Chopra în septembrie 2016.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 58% vizualizați relația #3

Shahid Kapoor

2009 - 2011

Shahid Kapoor și Priyanka Chopra au avut o relație între 2009 și 2011.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 64% vizualizați relația #Două

Harman Baweja

2007 - 2008

Harman Baweja și Priyanka Chopra au avut o relație între 2007 și 2008.

benny andersson și anni-frid lyngstad
Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 79% vizualizați relația #1

Asseem Merchant

(Zvon)

Se zvonește că Asseem Merchant s-a legat de Priyanka Chopra.

MăsuraRezultatÎnălţime73%'> Compatibilitate 18% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Priyanka Chopra 38 CancerActriţă
indian
Nick Jonas28 FecioaraCântăreaţă
american
Tom Hiddleston40 VărsătorActor
Engleză
Shahid Kapoor40 peşteActor
indian
Harman Baweja40 ScorpionulActor
indian
Asseem Merchant- Model
indian

Galerie foto

Priyanka Chopra Priyanka Chopra - Vogue Magazine Pictorial [Australia] (iunie 2021) Priyanka Chopra - Vogue Magazine Pictorial [Australia] (iunie 2021) Priyanka Chopra - Vogue Magazine Pictorial [Australia] (iunie 2021) Nick Jonas și Priyanka Chopra - În culise la 2021 Billboard Music Awards din Los Angeles Nick Jonas și Priyanka Chopra - În culise la Billboard Music Awards 2021 din Los Angeles Nick Jonas și Priyanka Chopra - În culise la Billboard Music Awards 2021 din Los Angeles Nick Jonas și Priyanka Chopra - În culise la 2021 Billboard Music Awards din Los Angeles Nick Jonas și Priyanka Chopra - În culise la 2021 Billboard Music Awards din Los Angeles Nick Jonas și Priyanka Chopra - În culise la 2021 Billboard Music Awards din Los Angeles Nick Jonas și Priyanka Chopra - În culise la Billboard Music Awards 2021 din Los Angeles Nick Jonas și Priyanka Chopra - În culise la Billboard Music Awards 2021 din Los Angeles

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Tigrul Alb2021Pinky doamnăFilm
Matrix 42021Film
Putem fi eroi2020Dna GranadaFilm
Nu este romantic2019IsabellaFilm
Cerul este roz2019Aditi ChaudharyFilm
Un copil ca Jake2018AmalFilm
Baywatch2017Victoria LeedsFilm
Jai Gangaajal2016SP Abha MathurFilm
Bajirao mastani2015.KashibaiFilm
Dil dhadakne do2015.Ayesha mehraFilm
Quantico2015.Alex ParrishEmisiune TV
Gunday2014NanditaFilm
Mary Kom2014Mary KomFilm
Krrish 32013Priya mehraFilm
Cowboy Ninja Viking2013Film
Planuri2013Ishani (voce)Film
Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela2013Dansator „Ram Chahe Leela” (necreditat)Film
Zanjeer2013RăuFilm
Deewana principal deewana2013PriyaFilm
Shootout la Wadala2013Babli (necreditat)Film
Toofan2013RăuFilm
Agneepath2012KaaliFilm
Barfi!2012Jhilmil ChatterjeeFilm
Teri meri kahaani2012Aradhana, Radha, RuksarFilm
Don 22011RomaFilm
7 Khoon Maaf2011Susanna Anna-Marie JohannesFilm
Ra.One2011Damsel in Distress, The Desi GirlFilm
Suflarea minții2011DansatorScurt-metraj
Jaane Kahan Se Aayi Hai2010Priyanka ChopraFilm
Pyaar Imposibil!2010Alisha NegustorFilm
Anjaana Anjaani2010KiaraFilm
Billu2009Sinele „Tu mă faci să mă legăn și să mă mișc”Film
Ticălos2009SweetyFilm
Care este Raashee?2009Anjali, Kajal Thakkar, Sanjana Rasikbhai ShahFilm
Dostana2008Neha MelwaniFilm
Drona2008SoniaFilm
Modă2008Meghna mathurFilm
Doamne Ești Mare2008Alia KapoorFilm
Povestea de dragoste 20502008Sana Bedi, ZeishaFilm
Numele meu este Anthony Gonsalves2008Priyanka ChopraFilm
Chamku2008ShubhiFilm
Frate mai mare2007Aarti D. Gandhi, Aarti D. SharmaFilm
Salaam-E-Ishq2007„Șeminee” din piatrăFilm
36 China Town2006Soția lui KaranFilm
Pentru binele tău2006Anu A. KhannaFilm
Alag: El este diferit .... El este singur ...2006Aspect special (melodie)Film
Don2006RomaFilm
Taxi nr. 9 2 11: Nau Do Gyarah2006Șofer (Aspect invitat)Film
Krrish2006PriyaFilm
O poveste de dragoste sublimă: Barsaat2005KajalFilm
Şantaj2005Doamna RathodFilm
Bluffmaster!2005Simran 'Simmi' AhujaFilm
Karam2005Shalini (Soția lui John)Film
Waqt: Cursa împotriva timpului2005Pooja 'Mitali'Film
Yakeen2005Simar N. OberoiFilm
Aitraaz2004Doamna Sonia RoyFilm
Asambhav2004AlishaFilm
Kismat2004Sapna gosaiFilm
Mujhse Shaadi Karogi2004Rani SinghFilm
Plan2004RaniFilm
Stil2003Jiya Singhania (ca Priyanka Chopra: Miss World 2000)Film
Eroul2003Shaheen ZakariaFilm
Thamizhan2002PriyaFilm
Sajan Mere Satrangiya2001Scurt-metraj
Fără titlu Russo Brothers / Amazon ProjectFilm
Untitled Ma Anand Sheela ProjectFilm
Trimiteți text pentru dvs.Film
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

Mai multe meciuri Priyanka Chopra pe ecran Mai puține meciuri Priyanka Chopra pe ecran

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Mariana Ochoa și Patricio De La Pena
Mariana Ochoa și Patricio De La Pena
28 mai 2021 ... Mariana Ochoa și Patricio De La Pena fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Paul Arrouet
Paul Arrouet
28 mai 2021 ... Știri Paul Arrouet, bârfe, fotografii ale lui Paul Arrouet, biografie, lista iubitelor lui Paul Arrouet 2016. Istoria relației. Lista de relații Paul Arrouet. Istoria întâlnirilor lui Paul Arrouet, 2021, 2020, lista relațiilor lui Paul Arrouet.
El și-a gătit gâsca
El și-a gătit gâsca
28 mai 2021 ... He Cooked His Goose știri, bârfe, fotografii cu He Cooked His Goose, biografie, He Cooked His Goose lista de parteneri 2016. Istoria relației. El și-a gătit lista de relații Goose. He Cooked His Goose history, 2021, 2020, lista relațiilor He Cooked Goose His.
Megan Gale și Shaun Hampson
Megan Gale și Shaun Hampson
28 mai 2021 ... Megan Gale și Shaun Hampson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Gummy (cântăreață)
Gummy (cântăreață)
28 mai 2021 ... Știri despre Gummy (cântăreață), bârfe, fotografii despre Gummy (cântăreață), biografie, lista prietenilor Gummy (cântăreață) 2016. Istoria relației. Lista de relații Gummy (cântăreață). Istoria întâlnirilor Gummy (cântăreață), 2021, 2020, lista relațiilor Gummy (cântăreață).
Cele mai bune melodii Hillsong United
Cele mai bune melodii Hillsong United
Clasăm cele mai bune melodii Hillsong United din toate timpurile. Trupa de cult australian a lansat nenumărate melodii creștine celebre de-a lungul timpului.
Ramona Milan
Ramona Milan
28 mai 2021 ... Știri despre Ramona Milano, bârfe, fotografii despre Ramona Milano, biografie, lista prietenilor Ramona Milano 2016. Istoria relației. Lista de relații Ramona Milano. Istoria întâlnirilor Ramona Milano, 2021, 2020, lista relațiilor Ramona Milano.