Principal Relații Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Sabrina Carpenter SingurLocul 89 -70Vârsta 22 de ani Zodiac Taurul Relații 3 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Sabrina Carpenter este în prezent singură.








Relații

Sabrina Carpenter a avut relații cu Joshua Bassett(2020), Griffin Gluck(2019-2020)și Bradley Steven Perry(2014 - 2015).



Despre

Sabrina Carpenter este o cântăreață americană de 21 de ani. Născută Sabrina Annlynn Carpenter pe 11 mai 1999 în Lehigh Valley, Pennsylvania, SUA, este renumită pentru Girl Meets World într-o carieră care se întinde pe parcursul anului 2011 - prezent și al carierei muzicale. Semnul ei zodiacal este Taurul.






Sabrina Carpenter a participat la 5 meciuri pe ecran, inclusiv Corey Fogelmanis Fata intalneste lume (2014), Jordan Fisher în Lucrează-l (2020), Peyton Meyer în Fata intalneste lume (2014), Kevin G. Quinn în Aventuri în Babysitting (2016)și Mitchell Kummen în Coarne (2013).



Sabrina Carpenter face parte din următoarele liste: actori de film americani, contraltos americani și cântărețe americane.

A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul Sabrinei Carpenter! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri31 an, 3 luni6 luni, 23 zile1 lună, 1 zi
Total31 an, 3 luni6 luni, 23 zile1 lună, 1 zi

Detalii

NumeSabrina
Al doilea prenumeAnnlynn
Numele de familieDulgher
Numele complet la naștereSabrina Annlynn Carpenter
Nume alternativSab, Sabby, Bri, Sabrina Annlynn Carpenter, Sabrina Ann Lynn Carpenter, Sabrina Carpenter
Vârstă22 de ani
Zi de nastere11 mai 1999
Locul naşteriiLehigh Valley, Pennsylvania, SUA
Înălţime5 '1' (155 cm)
Greutate47 kg
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalTaurul
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuPA Cyber ​​(2017)
Textul ocupațieiActriță, cântăreață, compozitoare, dansatoare
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faimaFata intalneste lume
Gen muzical (text)Folk Pop, Indie, Pop, Pop Rock, Country Pop, Teen Pop, dance-pop, R&B, electropop
Ani activi2011 - prezent, 2011 – prezent, carieră muzicală
Instrument (text)Voce, pian, chitară, bas
Casa de discuriHollywood Records, Hollywood, Insula
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Perlman Management Group
Aprobarea mărciiMiracol bici
Bust (inci)30
Dimensiunea CupeiLA
Talie (inch)2. 3
Șolduri (inci)32
Dimensiunea hainelor0-2
Mărimea pantofului6
Site-uri oficialetwitter.com/SabrinaAnnLynn, www.facebook.com/SabrinaAnnLynnCarpenter?fref=ts, www.sabrinacarpenter.com/, www.youtube.com/user/sabrinastar99, http://www.sabrinacarpenter.com, http: // sabrinacarpenter .com
TatăDavid Carpenter
MamăElizabeth Carpenter
SoraSarah Carpenter, Cayla Nicolle (sora vitregă), Shannon Carpenter
PrietenRowan Blanchard, Teo Halm, Peyton Meyer, Corey Fogelmanis, August Maturo
Oameni favoritiJennifer Lawrence, Emma Stone, Lily Colins
Emisiuni TV preferateFata intalneste lume
Trupe preferateCarrie Underwood, Lorde, Christina Aguilera, Taylor Swift, Ashley Tisdale, Demi Lovato
Melodii preferate„Run Run Run” de Celeste Buckingham
Mâncărurile preferatemexican

Sabrina Annlynn Carpenter (născută la 11 mai 1999) este o cântăreață și actriță americană. Carpenter și-a făcut debutul în rol actoricesc cu o apariție în seria criminală Law & Order: Special Victims Unit și a primit mai întâi recunoaștere pentru rolul ei recurent în versiunea tânără a lui Chloe Goodwin în serialul de televiziune The Goodwin Games. Apoi a avut un progres în rolul Maya Hart în seria Disney Channel Girl Meets World din 2014 până în 2017. Carpenter a jucat în lungmetrajele Horns (2013) și The Hate U Give (2018) și a jucat în rolul Jenny în Disney Channel Original Film Adventures in Babysitting (2016). În calitate de actriță vocală, a avut un rol recurent în rolul Prințesei Vivian în seria animată Disney Channel Sofia Prima din 2013 până în 2018 și a exprimat-o pe Melissa Chase în seria animată Disney XD Milo Murphy's Law din 2016 până în 2019.

Mai multe despre Sabrina Carpenter Mai puțin despre Sabrina Carpenter

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3Joshua BassettNecunoscut R August 2020Septembrie 20201 lună
DouăGriffin GluckRelaţie R Septembrie 201920204 luni
1Bradley Steven PerryRelaţieMai 2014August 20151 an
Joshua Bassett #3Zvon

Joshua Bassett

2020

Joshua Bassett și Sabrina Carpenter sunt separați ...[vezi cuplul] Griffin Gluck #DouăZvon

Griffin Gluck

2019 - 2020

Sabrina Carpenter și Griffin Gluck erau rumo ...[vezi cuplul] Bradley Steven Perry #1

Bradley Steven Perry

2014 - 2015

Sabrina Carpenter și Bradley Steven Perry văd ...[vezi cuplul] #3

Joshua Bassett

2020 (Zvon)

Joshua Bassett și Sabrina Carpenter au avut o relație din august 2020 până în septembrie 2020.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 73% vizualizați relația #Două

Griffin Gluck

2019 - 2020 (Zvon)

Se spune că Sabrina Carpenter s-ar fi legat de Griffin Gluck în septembrie 2019.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 73% vizualizați relația #1

Bradley Steven Perry

2014 - 2015

Sabrina Carpenter și Bradley Steven Perry au dat din mai 2014 până în august 2015.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 58% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Sabrina Carpenter22 TaurulCântăreaţă
american
Joshua Bassettdouăzeci CapricornulActor
american
Griffin Gluckdouăzeci FecioaraActor
american
Bradley Steven Perry22 SăgetătorActor
american

Galerie foto

Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale Sabrina Carpenter - Fotografii personale

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Nori2020Sammy BrownFilm
Lucrează-l2020Quinn AckermanFilm
Scurta istorie a drumului lung2019CumFilm
Fată înaltă2019Harper KreymanFilm
Ura pe care o dai2018HaileyFilm
Atât de aproape2018JessicaFilm TV
Următorul James Corden James Corden2018Sabrina CarpenterEmisiune TV
Mickey Mouse Mixed-Up Adventures2017.Nina GlitterEmisiune TV
Aventuri în Babysitting2016Jenny ParkerFilm TV
Legea lui Milo Murphy2016Voci suplimentare, Melissa, Melissa ChaseEmisiune TV
Mergeți pe farsă2016CandaceEmisiune TV
Fata intalneste lume2014May Clutterbucket, Maya Hart, SineleEmisiune TV
Coarne2013Merrin Williams la 13 aniFilm
Sofia prima2013Prințesa VivianEmisiune TV
Jocurile Goodwin2013Tânăra ChloeEmisiune TV
Rătăcesc dincolo2013MelodieEmisiune TV
Portocaliul este noul negru2013Jessica WedgeEmisiune TV
Noobz2012BrittneyFilm
Gulliver Quinn2012IrisFilm TV
Neprofesionistul2012HarperFilm TV
Austin și Ally2011LucyEmisiune TV
Phineas și Ferb2007FatăEmisiune TV
Legea și ordinea: Unitatea specială pentru victime1999PaulaEmisiune TV
Redevențe (Seriale TV)Bailey RougeEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Corey Fogelmanis și Sabrina CarpenterCorey Fogelmanis
    • Fata intalneste lume
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Jordan Fisher și Sabrina CarpenterJordan Fisher
    • Lucrează-l
      2020
    [vizualizare potrivire]
  • Peyton Meyer și Sabrina CarpenterPeyton Meyer
    • Fata intalneste lume
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Sabrina Carpenter și Kevin G. QuinnKevin G. Quinn
    • Aventuri în Babysitting
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Sabrina Carpenter și Mitchell KummenMitchell Kummen
    • Coarne
      2013
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal