Principal Relații Bradley Steven Perry

Bradley Steven Perry

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Bradley Steven Perry SingurLocul 783 -142Vârsta 22 de ani Zodiac Săgetător Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Bradley Steven Perry este în prezent single.








Relații

Bradley Steven Perry a avut o relație cu Sabrina Carpenter(2014 - 2015).



Despre

Bradley Steven Perry este un actor american în vârstă de 22 de ani. Născut la 23 noiembrie 1998 în județul Ventura, CA, SUA, este renumit pentru Good Luck Charlie. Semnul său zodiacal este Săgetător.






Bradley Steven Perry a participat la 3 meciuri pe ecran, printre care Jaylen Barron Bafta Charlie (2010), Ryan Whitney în Bafta Charlie (2010)și Genevieve Hannelius în Bafta Charlie (2010).



Bradley Steven Perry este membru al următoarelor liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și actori pentru copii americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Bradley Steven Perry! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri11 an, 3 luni--
Total11 an, 3 luni--

Detalii

NumeBradley
Al doilea prenumeSteven
Numele de familiePerry
Numele complet la naștereBradley Steven Perry
Vârstă22 de ani
Zi de nastere23 noiembrie 1998
Locul naşteriiVentura County, CA, SUA
Înălţime5 '8' (173 cm)
Greutate100 kg (45 kg)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalSăgetător
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Quartz Hill
Textul ocupațieiActor, regizor, scriitor
OcupaţieActor
Revendică faimaBafta Charlie
Ani activi2007 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Grupul de talente Coast to Coast (LA)
Aprobarea mărcii(2013) Reclamă TV pentru Nintendo Wii U
Mărimea pantofului8
Site-uri oficialewww.instagram.com/bradley_s_perry12/, twitter.com/Bradley_s_perry, www.facebook.com/iBradleyStevenPerry/
SoraJesse Perry, Caitlin Perry, Lee Perry
PrietenElaine Goss
Oameni favoritiElaine Goss
Melodii preferateDoar da-mi un motiv
Culorile preferateAlbastru

Bradley Steven Perry (n. 23 noiembrie 1998) este un actor american. Este cunoscut pentru rolul său de Gabe Duncan în sitcom-ul familiei Disney Channel Good Luck Charlie și pentru rolul său de Roger Elliston III în filmul spin-off Disney's High School Musical Sharpay's Fabulous Adventure. După aceasta, Perry a jucat împreună în comediile Disney XD Mighty Med și în spin-off-ul său Lab Rats: Elite Force, unde a jucat rolul lui Kaz.

Mai multe despre Bradley Steven Perry Mai puțin despre Bradley Steven Perry

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Sabrina CarpenterRelaţieMai 2014August 20151 an
Sabrina Carpenter #1

Sabrina Carpenter

2014 - 2015

Sabrina Carpenter și Bradley Steven Perry văd ...[vezi cuplul] #1

Sabrina Carpenter

2014 - 2015

Sabrina Carpenter și Bradley Steven Perry au dat din mai 2014 până în august 2015.

cati ani are Monica Brant
Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 58% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Bradley Steven Perry22 SăgetătorActor
american
Sabrina Carpenter22 TaurulCântăreaţă
american

Galerie foto

Bradley Steven Perry Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Hubie Halloween2020CormacFilm
Școlarizat2019Alec RadayEmisiune TV
S.W.A.T.2017HarryEmisiune TV
Șobolani de laborator: Elite Force2016KazEmisiune TV
Mut2016DonaldEmisiune TV
WTH: Bine ați venit la Howler2016BarrettEmisiune TV
Disney 3652016Emisiune TV
Descendenți: Lumea rea2015ZevonEmisiune TV
Nu am făcut-o2014Dr. Scott GabrielEmisiune TV
Pantaloni in flacari2014Jack ParkerFilm TV
Mighty Med2013KazEmisiune TV
Cobai2012KazEmisiune TV
Noroc Charlie, e Crăciunul!2011Gabe DuncanFilm TV
Jessie2011Gabe DuncanEmisiune TV
Bafta Charlie2010Gabe DuncanEmisiune TV
Aventura 4-D a Dora și Diego prinde acel fluture robot2010Strange BoyScurt-metraj
Câini vechi2009Soccer KidFilm
Ziua opusă2009PaznicFilm
Marfa: Trăiește greu, Vinde greu2009Young Don Ready (necreditat)Film
Cine a împușcat-o pe Mamba?2008DavidFilm
Alegeți Connor2007School BoyFilm
Magnific Max2007Georgie RosenthalScurt-metraj
Fără urmă2002CharlieEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Jaylen Barron
    • Bafta Charlie
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Bradley Steven Perry și Ryan NewmanRyan Whitney
    • Bafta Charlie
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • G. Hannelius și Bradley Steven PerryGenevieve Hannelius
    • Bafta Charlie
      2010
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...